kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Braun ürünleri 14 Şubat Sevgililer Günü için mağazalarda...

14 Şubat'ta hediyeniz güzellik olsun!

Aşk dolgun dudaklarda başlar
Sevgililer Günü'nü,parlak görünümlü dudak-larla karşılamaya ne dersi-niz? Birkaç dakika içerisin-de dolgun ve seksi du-daklara sahip olmanızı sağlayan, ruj veya parlatıcıaltında da rahatlıkla kulla-nabileceğiniz Freeze 24/7PlumpLips IceSticks, Sevgi-liler Günü'ne özel 4'lü sethalinde satılıyor.

Üçü bir arada bakım
Shiseido The Skincare, sağlıklı görünen ve ışık saçan bir cilde sahip olmak isteyenlere sesleniyor. The Skincare serisi; temizleme, yumuşatma ve nemlendirme özelliklerine sahip üç üründen oluşuyor.

Tıraş çantası hediye
Üzüm çekirdeği ekstresi içeren M.Asam, erkeklere özel bakım serisi sunuyor. 15 Şubat'a kadar, M.Asam erkek serisi alırsanız, sevgilinize M.Asam tıraş çantası hediye etme şansına kavuşacaksınız.

Romantizmin yeni hali...

The Body Shop, Sevgililer Günü romantizmi yaşatmak için iki yeni koleksiyon sunuyor: Cherry Blossom Parfüm ve Nar Vücut Bakım serileri. Her iki seri de; vücut kremi, duş jeli, püre vücut losyonu ve vücut kreminden oluşuyor. The Body Shop'ta, bu serilerde geçerli olan '2 Al 1 Öde' kampanyasından da yararlanabilirsiniz.

Altı renkten biri sizin için
Lancome'un, ışığı yansıtan, teni pürüzsüzleştiren fondöteni Photogenic Lumessence, cildinizin gün boyu aydınlık, canlı ve pürüzsüz gözükmesini sağlıyor. Özellikle 30 yaş üstü kadınların vazgeçilmezi olacak olan altı renk seçeneğine sahip ürün, ince çizgilerin ve kusurların görünümünü azaltıyor.

Sevgiliye özel makyaj
Sevgililer Günü'nde makyaja ayrı bir özen göstermek gerekiyor. O gece,, dudaklarınız ve tırnaklarınıza aşkın rengi olan kırmızıyı sürerek, özel bir makyaj yapabilirsiniz. Flormar'ın True Color serisinden ruj o akşam sizi parlatırken, Flormar dudak kalemi dudaklarınızın güzelliğini ortaya çıkaracak. True Color oje ise ellerinizi de çekici kılacak.

Herkese uygun bir hediye var
Braun, Sevgililer Günü'nde, hem erkekler hem de kadınlar için hediye seçenekleri sunuyor. Erkeklere geliştirilmiş tıraş etme, şekil verme, düzeltme ve vücut tıraşı yapabilme özelliklerini tek makinede bulunduran Braun cruZer4 hediye verilebilir. Kadınlara ise bakımlı ve gözalıcı saçlara kavuşması için, kolayca şekil veren ve saçların saten parlaklığına kavuşmasını sağlayan Satin Hair Serisi ürünlerinden biri hediye edilebilir...
Haberin fotoğrafları