kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İstanbul'da 2 araç kundaklandı

Yeni Haber
Beyoğlu'nda park halindeki bir otomobil molotof atılarak ateşe verildi. Alev alev yanmaya başlayan otomobili fark eden vatandaşlar olay yerine itfaiye çağırdı. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri de yanan otomobili söndürmeye çalıştı.

Olay, saat 04.00 sularında Beyoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi Eker Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, ellerinde molotof kokteyli bulunan şahıslar, otomobilin camlarını kırarak molotof kokteyllerini otomobilin içine attı. Tutuşup alev alev yanmaya başlayan otomobildeki patlamalar, vatandaşları uyandırdı. Otomobilin yandığını gören vatandaşlar itfaiye ve polise haber verdi. İtfaiye ekipleri alev topuna dönen otomobili köpük sıkarak söndürdü. Polis de failleri yakalamak için çevrede araştırma yaptı. Bir vatandaş, büyük bir patlama olduğunu, sese uyandıklarında alev alev yanan otomobille karşılaştıklarını söyledi.

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa'da park halindeki bir minibüs, molotof kokteyli atılarak ateşe verildi. Yanan minibüs itfaiye ekiplerince söndürüldü. Polis, failleri yakalamak için çalışma yaptı.

Gece saat 01.30 sıralarında, Yunus Emre Mahallesi 1391 Sokak üzerinde park halinde olan bir minibüse molotof kokteyli atan kimliği belirsiz kişiler, minibüs yanmaya başladıktan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verdi. Polis, olay yerinde çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri de yanan minibüsü söndürdü. Polis minibüs üzerinde incelemerde bulunarak faillere yönelik izler aradı.

Minibüsün sahibi, yakanları görmediğini, alevleri fark ederek uyandığını söyleyerek, "Biz hortumla su sıkarak söndürmeye çalıştık ama başaramadık. Daha sonra itfaiye geldi. Kimlerin yaktığını görmedim" diye konuştu.

CİHAN