kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Elizabeth Hurley klasik D modelinden vazgeçemiyor.

Her ünlünün bir Tods'u var

Kaliteli, geleneksel, yaratıcı ve modern tasarımları ile tanınan dünyaca ünlü İtalyan çanta markası Tod's'un, sonbahar-kış sezonu için çıkardığı üç yeni modeli, ünlü yıldızlardan büyük rağbet görüyor..
D Bag
Tod's çanta koleksiyonunun ilk modeli olan D Bag, lanse edildiği 1997 yılından itibaren kalitesi, şıklığı ve pratikliğiyle aksesuvar dünyasının en çok tercih edilen çantaları arasında yer aldı. Dikiş detaylarıyla öne çıkan D Bag'in klasik modeli, 10. yıldönümünde tasarımcı Derek Lam tarafından yeniden yorumlandı. Değişik renk dokularda daha yumuşak derilerden üretilen yeni Bag'in dört farklı boyu bulunuyor. Yeni D Bag'in tutkunları arasında, Andie MacDowell, Brooke Shields, Cindy Crawford, Eva Longoria, Jessica Simpson, Jessica Alba, Kate Middleton, Katie Holmes, Elizabeth Hurley, Lucy Liu, Marcia Cross, Molly Sims, Monica Bellucci ve Teri Hatcher yer alıyor.

Pashmy
Tod's'un en yeni modeli Pashmy, ilk olarak 2007-2008 ilkbahar- yaz sezonunda moda tutkunları ile buluştu. Kalitesi, üstün dikiş teknikleri, şıklığı pratiklikle birleştiren küçük fermuarlı cepleriyle kısa sürede aksesuvar tutkunlarının gözdesi haline gelen Pashmy, 21. yüzyılın lüks tanımını yansıtıyor. Kısa sürede büyük ilgi gören Pashmy, 2007-2008 sonbaharkış sezonunda klasik modelinin yanı sıra iki yeni modelini daha satışa sundu. Boyundan askılı, dikdörtgen spor modeli ve yarım ay şeklindeki el çantasıyla ilk günden itibaren Hollywood yıldızlarının vazgeçilmezi oldu. Pashmy tutkunları arasında Drew Barrymore, Kate Winslet, Naomi Watts, Molly Sims, Laetitia Casta, Cameron Diaz ve Eva Herzigova gibi yıldızlar var.

T Tote
Deri ve parlak deri olmak üzere iki farklı materyalden üretilen spor-şık çantanın ön bölümündeki üç değişik boydaki cep, kullanım kolaylığı sağlıyor. T Tote'un normal deri modelinde vişne, çikolata kahve, mavi ve kemik beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği; parlak deri olan modelinde ise sadece siyah renk seçeneği bulunuyor. Çantanın müdavimleri arasında, Jennifer Lopez, Julianne Moore ve Sienna Miller bulunuyor. (Harper's Bazaar)
Haberin fotoğrafları