kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kazım Çizmeci

Eniştem City's mezunuymuş

TÜLİN KERMEN
facebook sayesinde herkes lise dostlarına geri döndü! Sohbetlerin ortak konusu olan facebook'tan bahsederken otomatik olarak "Sen nereden mezundun?" dedim enişteme. "Ben City's mezunuyum" dedi ve bastık kahkahayı. Son günlerin en iyi esprisiydi bence. Ömrümü (40 yılımı) Nişantaşı'nda geçirdim. Sokağa çıktığımda hiç konuşmasam da tanıdığım, gözümün aradığı insanlar var! City's sayesinde artık hepsiyle bir çatı altında buluşacağız galiba... City's açıldı ben de hemen gittim, gezdim, sordum soruşturdum sizler için... City's Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Kazım Çizmeci de anlattı...

ŞIMARTACAĞIZ...
* Moda takipçilerine, çalışan kesime, marka ve kalite düşkünlerine bambaşka bir dünya sunmak, onların tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak istiyoruz.

* City's Nişantaşı ismini, yaklaşık bin alternatif arasından seçtik. 'Şehrin Nişantaşı' anlamına geliyor.

* Burası, alıştığımız alışveriş merkezleri gibi gökdelen şeklinde değil, ancak içine girdiğinizde fark ediyorsunuz ki 17 kattan oluşuyor.

* Nasıl Londra denince Harrods, Paris denince La Fayette akla geliyorsa, biz de İstanbul denince City's Nişantaşı akla gelsin istiyoruz. Bu nedenle dünya çapında bir yaşam merkezi yaratmayı hedefledik.

* Alışveriş merkezimiz, benzersiz teknolojisi ile Nişantaşı'nın otopark sorununa da çözüm getirecek. Günlük 1.600 araç kapasiteli otoparkımız var. Ayrıca dileyen konuklarımıza vale servis de sunuyoruz.

VESTİYERİ VAR
* Benzersiz hizmetlerimizle, misafirlerimize kendilerini özel hissettirecek ve onları şımartacağız. Türkiye'de ilk defa City's Nişantaşı, vestiyer ve emanet paket servisi sunacak.

* Ayrıca annebabaları da düşündük. Ailelerin, alışverişlerini yaparken, çocuklarını güvenle profesyonel ellere bırakabilecekleri çocuk kulübü Party Kids de misafirlerini bekliyor.

* Biz ziyaretçilerimize, "City's Nişantaşı sizi sizden daha çok düşünüyor" diyoruz.