kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Herkes bir ay hapis yatmalı'

Kamil ATALAY SABAH
Cezaevinden çıkan Tuğba Özay "Herkes bir ay o dört duvar arasına girmeli. Para ile satın alınmayacak tecrübe edinirsiniz" dedi..
Suç örgütüne yardım etmekten tutuklu bulunduğu İstanbul'daki Paşakapısı Cezaevi'nden önceki gün tahliye edilen ünlü manken Tuğba Özay, soluğu Antalya Manavgat'taki çiftliğinde aldı. Evinde önce çok özlediği köpeklerini seven Özay, çiftlikte dolaşıp çalışanlarıyla da hasret giderdi. Daha sonra bir açıklama yapan ünlü manken, kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini belirterek, en çok annesini özlediğini ifade etti.

GÜZEL BİR OKUL
Bazı TV kanallarının canlı yayınla verdiği konuşmasında Özay, "İçeride çok güzel dostluklar kurdum. Özgürlüğüme kavuştuğum için mutluyum ama bir yanım onlardan ayrıldığım için buruk" dedi. "Allah kimseleri dört duvar arasına düşürmesin" diyen Özay, şöyle devam etti: "Ama bu arada herkesin bir ay bile olsa o dört duvar arasına girip görmesi lazım. Para ile satın alınamayacak bir tecrübe ediniyorsunuz ve hayata sımsıkı sarılmanızı sağlıyor. Orası olağanüstü bir okul."

TAHLİYE GÖZYAŞLARI
Cezaevindeyken yabancılar koğuşunda dünyanın dört bir tarafından arkadaş edindiğin anlatan Özay, "İnsan içerideyken hayata dair ne varsa özlüyor. Fakat anne baba sevgisi başka; onlara olan hasretin tarifi yok" diye konuştu. 167 gün sonra özgür ve evinde olduğuna hâlâ inanamadığını belirten ünlü manken, cezaevinde acının ve sevincin aynı anda yaşandığını ifade ederek "İki dakika önce çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın tahliyesine seviniyor, iki dakika sonra başka birinin ceza almasıyla üzülüyorsunuz. Tahliye olurken tüm arkadaşlarım gözyaşı döktü, kapılara vurdu. İçeride özgürlüğünden mahrum olan tüm kader mahkûmlarının bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum" dedi. Özay ayrıca özeleştiri yaparak "Benim de hatalarım var. Zaman zaman yşüreğime söz geçiremediğim anlar oldu" dedi. Ünlü manken cezaevine girerken "Seni adam bilirdim Akın" dediği Akın Büyükoğlu hakkında ise "Kendisinden hiç haber almadım" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları