kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ömer Gültekin

Tapu müdürünün lüks aşk villası

Enis YILDIRIM ANKARA
Keçiören 4. Bölge Tapu Sicil Müdürü Gültekin'in, tripleks villası bulunduğu ortaya çıktı. Gültekin'in bu evde F.Ö. adlı kadınla aşk yaşadığı iddia ediliyor..
Ankara Emniyeti, tapu operasyonundan önce teknik takibe aldığı, Keçiören 4. Bölge Tapu Sicil Müdürü Ömer Gültekin'in lüks yaşamını da ortaya çıkardı. Gültekin'in Çayyolu'nda tripleks villası olduğu saptanırken, bu evde sık sık F.Ö. adlı bir kadın ile buluştuğu iddia edildi. Savcılık, dün aralarında Gültekin'in de bulunduğu 17 zanlıdan 13'ünün tutuklanmasını istedi. Keçiören, Çankaya ve Gölbaşı Tapu Sicil Müdürleri ile birlikte 17 tapu görevlisinin gözaltına alındığı operasyonda Gültekin'in telefonları dinlemeye alındı. Teknik takip sırasında, Gültekin'in sık sık Çayyolu'ndaki lüks bir eve gittiği anlaşıldı. Bunun üzerine evi yakın takibe alan Emniyet güçleri, Gültekin'in eve sık sık F.Ö. adlı bir kadınla girdiğini belirledi. F.Ö. ile zaman zaman değişik mekânlarda da buluşan Gültekin'in yaptığı görüşmelerden, evi bir süre önce satın aldığı ve yakın bir arkadaşının eşi olan E.Y.'nin ismine tapuda tescil ettirdiği ortaya çıktı.

PAVYONA GİDİYOR
Evli ve iki çocuk babası olan Gültekin'in gece hayatına da düşkün olduğu ve sık sık bar ve pavyonlara gittiği de tespit edildi. Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takip edilen Gültekin'in Polatlı'daki görev yerinin bir süre önce değiştirildiği ve Keçören'e atandığı belirtildi. Mali Polis tarafından sorgulanan Gültekin'in her işleme bakmadığı, torpil gerektiren dosyalarla yakından ilgilendiği ve torpil gerektiren dosyalar üzerinde özellikle emlakçılarla birlikte hareket ettiği iddia edildi. Tapu müdürleri bağlantısı olan bazı emlakçı ve müteahhitlerin gözaltına alınacağı öğrenildi.

7 KİŞİYE TUTUKLAMA
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro'da 4 gün süreyle sorgulanan 17 tapu çalışanı dün savcılığa sevk edildi. Zanlılar, Cumhuriyet Savcılığı'nda tek tek ifade verdi. 4 sanık serbest bırakılırken aralarında Ömer Gültekin ile yardımcıları Salih Y., Melek M., Rıdvan I., Mahmut H.A., Oral T., memurlar Yılmaz Ö., Mustafa Ç. Çağatay C., Ergül G., Kazım E., Deniz T. ve Bilal K. tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 13 zanlıdan 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları