kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Polis, Sevil Seyan'ın balkonundan düşerek öldüğü odada cam kırıkları bulmuştu.

Balayında ölüme 'darp yok' raporu

Erhan ÖZTÜRK SABAH
Balayında Hilton'un 7'nci katından düşen ve savcının "ölümü şüpheli" dediği Sevil Seyan için Adli Tıp, 'Yüksekten düşerek ölüm' raporu verdi..
Balayı için geldiği Hilton Oteli'nin 7'nci katından düşerek can veren ve savcının 'şüpheli' bulduğu Sevil Seyan'ın ölümüyle ilgili olarak, Adli Tıp raporu hazırlandı. Raporda, ölümün "Yüksekten düşmeye bağlı" olduğu belirtildi. İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde geçtiğimiz yıl tanışan acil tıp teknisyeni Sevil Seyan (24) ile İzmirli işadamı Işın İşsever (44), 15 Aralık'ta Çanakkale'nin Biga ilçesinde evlenmişti. Çift, ardından da balayı için İstanbul Hilton Oteli'ne gelmişti. Ancak Kurban Bayramı'nın ilk günü gece 03.00 sıralarında genç kadın, otelin 7'nci katındaki odasından düşerek hayatını kaybetmişti. Baba Niyazi Seyan da, damadı Işın İşsever hakkında polise ve Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Işın İşsever ise verdiği ifadesinde, olayın intihar olduğunu savunarak, "Yemekte çok alkol aldı. 'Seni de istemiyorum, bu hayatı da' diyerek, balkondan atladı" demişti.

EŞİ TUTUKLANDI
Polis, çiftin kaldığı otel odasında yaptığı incelemede, cam kırıkları tespit etmiş ve Işın İşsever çıkarıldığı mahhkemece tutuklanmıştı. Genç kızın otopsisi sonucunda hazırlanan Adli Tıp Kurumu raporu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Buna göre, Adli Tıp Seyan'ın ölümünü "Yüksekten düşmeye bağlı ölüm" olarak bildirdi. Genç kadında herhangi bir darp izine rastlanmadığı da ifade edildi.
Haberin fotoğrafları