kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
EVLİLİĞE ONAY VERMEDİM Damadının önceki evliliğinden 3 çocuğu olduğunu söyleyen baba Seyan, "Onay vermediğim halde evlendiler" dedi.

Acılı baba: Delilleri yok etmiş olabilirler

Seçkin SAĞLAM ÇANAKKALE
İstanbul'da 5 yıldızlı otelde balayı yaparken 7. kattan düşüp ölen tıp teknisyeni kızın babası, "İntihar olamaz" dedi, şok iddialarda bulundu..
Çanakkale Biga'da evlendikten sonra İstanbul'da beş yıldızlı otelde balayını geçirirken 7. kattan yere çakılarak ölen Sevil Seyan İşsever'in babası Niyazi Seyan'ın yaptığı suç duyurusunun ardından damadı Işın İşsever tutuklandı. Seyan, "Çok mutlu olduğunu söylüyordu. Kızım intihar etmiş olamaz" dedi. İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde tanışan acil tıp teknisyeni Sevil Seyan (24) ile İzmirli işadamı Işın İşsever (44), 15 Aralık'ta Çanakkale'nin Biga ilçesinde yapılan nikâhla dünyaevine girdi. Çift, İstanbul Hilton Oteli'ne balayına geldi. Kurban Bayramı'nın ilk gecesi saat 03.00 sıralarında genç kadın, kaldığı otelin 7. katındaki odadan düşerek hayatını kaybetti. Baba Niyazi Seyan, Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na ve polise dilekçe vererek damadı hakkında suç duyurusunda bulundu. Işın İşsever ise olaydan iki gün sonra savcılığa verdiği ifadede olayın intihar olduğunu savundu. Ancak yeni evli çiftin kaldığı 727 numaralı odada yapılan incelemede cam kırıkları bulundu. Olayın ardından otel görevlilerine durumu bildirdiği öğrenilen İşsever, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

"KIZIM KAÇIRILMIŞTI"
Kızının intihar etmediğini, öldürüldüğünü öne süren acılı baba Seyan, "6 Aralık'ta kızım evinden kaçırıldı. İsteği ile kaçtığı söylense de ben kaçtığına inanmıyorum. Çünkü telefonu, cüzdanı ve diğer özel eşyası evde duruyordu. Biga'da nikâh yapmaları koşuluyla evlenmelerine onay verdim. Kızım moralinin iyi olduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi. İntihar için neden yoktu" dedi. Olaydan sonra İşsever'in otele avukatını çağırdığını öğrendiğini belirten Seyan, "Avukatla birlikte odadaki delilleri yok etmiş olabilirler" iddiasında bulundu. Kızının başından daha önce kısa süren bir evlilik geçtiğini belirten Seyan, "Anlaşamayıp ayrıldı. Sonra KPSS'ye girerek sağlıkçı oldu" ifadesini kullandı.
Haberin fotoğrafları