kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
OLAY YERİNDE 50 BOŞ KOVAN Sokakta 50’den fazla boş kovan bulan polis, saldırganların bırakıp kaçtığı BMW’nin kardeşler tarafından alınıp iade edildiğini belirledi.

Galerici kardeşlere gece yarısı pususu

Erdoğan YAPIK- Yalçın BEL SABAH
Başka bir galeri sahibiyle aralarında alacak meselesi olan kardeşler evlerinin önünde pusuya düşürüldü. Saldırganlar Cherokee ciple kaçtı..
İstanbul Maltepe'de babaları ile Maltepe Atatürk caddesi üzerindeki Elif Otomotiv'in sahipleri olan Mahmut Demirel (31) ve kardeşi Recep Ali Demirel (25) başka bir galeriden cip ve BMW satın aldı. Kardeşler, kalan 12 bin YTL'lik borçlarına karşılık çek verdi. Ancak çek karşılıksız çıktı. İki taraf arasında gerginlik başlayınca kardeşler senet verdi. Ancak galerici, araçları geri istedi. Kardeşler de 1.5 ay önce cip ve BMW'yi geri verip ödedikleri para ile senedi aldı.

TELEFONLA TUZAK
Demirel kardeşlere önceki gün geç saatlerde Altayçeşme mahallesi Ahmet Taner Kışlalı caddesi Orkide sokaktaki evlerinde oturdukları sırada bir telefon geldi. Telefondaki kimliği belirsiz kişi kardeşlere, kendileriyle görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine iki kardeş sokağa çıktı. Ancak sokağın iki yanından bir cip ve BMW marka otobilden kardeşler çarpraz ateşe tutuldu. Kardeşler kanlar içinde yere yığılırken saldırganlar BMW marka otomobili bırakıp plakası alınamayan Cherokee cip ile kaçtı. Saldırıda evli ve 2 çocuk babası Mahmut Demirel olay yerinde can verirken, 2 aylık evli Recep Ali Demirel hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak Recep Ali Demirel de hayatını kaybetti.