kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
"Yurtdışında oyunculuk eğitimi alırken, 'Whose Line İs İt Anyway' adlı TV programını çok beğenir ve onu burada yapmanın hayalini kurardım. Ama gurur duyarak söylüyorum, bu program yüzde 100 Türk malı. Amacım bunu dünyaya satabilmek."

Oyunculuk isteğimi sunuculukla bastırdım

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Yapımcı-sunucu Osmantan Erkır, 'Popstar Alaturka' dışında 'Anında Görüntü Show' ile de gündemde. Erkır'ın asıl hayali tiyatro oyunculuğu.....
Farklı formatı ile dikkat çeken 'Anında Görüntü Show' adlı programın yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır gece yarısı yayına girmesine rağmen izlenirlik payı büyük olan programının gördüğü ilgiden memnun. Aynı tarz programlardan sıkılan seyirciye alternatif sunmak istediklerini belirten Erkır, "Ben de yapımcı olarak aynı şeyleri görmekten sıkılmıştım. Yeteri kadar mizah yapılmıyor. Biz bu programla, o boşluğu doldurduk" diyerek ekledi: "Dört sene önce bir mekanda 'Mahşer-i Cümbüş'ü keşfettim ve macera başladı."

HER ŞEY DOĞAÇLAMA
* Bu programda 'Popstar Alaturka'dan farklı bir duruş sergiliyorsunuz. Hangisi gerçek Osmantan Erkır?
'Alaturka'da biraz daha ciddi davranmak durumundayım. Ama burası eğlence programı olduğu için daha keyifli. Burada doğaçlama yapıyorum. Amacımız, yaptığımız her programda hoş vakit geçirtebilmek, 'iyi ki bu programı seyrettim' dedirtebilmek.

* Oyunculuk yapacak mısınız?
Çok istiyorum ama vaktim yok. Bir sene Gazanfer Özcan-Gönül Ülkü Tiyatrosu'nda oynadım. Hayalim bir tiyatro oyununda rol almak. Şimdilik oyunculuk isteğimi sunuculuk yaparak bastırıyorum.

* Dizilerde rol almak ister misiniz?
4-5 gün çekimlere ayıracak vaktim yok. Bir günde çekilen sit-comlar olsa, tamam ama bu şartlarda dizilerde oynamam çok zor. 'Mahşer-i Cümbüş'le dizi yapacağız mesela...

* Siz de oynarsınız belki?
Evet, belki onda olabilir.