kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Birlikte albüm hazırlayacak olan Kıraç ve Yngwie Malmsteen, gazetecilere rock işareti yaparak poz verdi.

Tarkan ve Mustafa Sandal halkı aldattı

İlker GEZİCİ
Türk müziğini dünyaya tanıtmayı hedefleyen Kıraç, daha önce yurtdışına açılan Tarkan, Mustafa Sandal ve Sertap Erener'in kendilerini kandırdıklarını söyledi..
Türk rock müziğinin başarılı isimlerinden Kıraç, şu sıralar ünlü gitar virtüözü Yngwie Malmsteen ile ortak bir projeye başlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Yurtdışında İngilizce albüm yapanları eleştiren ve "Bir Türk vatandaşı olarak Türkçenin önemli olduğunu dünyaya anlatmak zorundayım" diyen Kıraç, Türk müziğini Malmsteen'le birlikte dünyaya anlatacaklarını söyledi.

KOMPLEKSLİLER...
Kıraç, Malmsteen ile yaptığı basın toplantısında; Türk müziğinin öğelerini dünyaya tanıtmayı ve Türkçeyi dünya müziğinin içerisine sokmayı hedeflediklerini anlattı. Başarılı şarkıcı, dünyaya açılmak adına yurtdışına gidip yabancı albümler yapan meslektaşlarını da eleştirmekten geri kalmadı: "Ülkemizde yurtdışına açılmak, onlar gibi olmak olarak algılanıyor. Garip bir kompleksin içine giriliyor." "Dünya starı olmak için illa yurtdışına gidip, yabancı albüm yapmaya gerek yok" diyen ünlü sanatçı, daha önce yurtdışına açılan Tarkan, Mustafa Sandal, Sertap Erener gibi şarkıcıların kendilerini kandırdıklarını ve halkı aldattıklarını savundu.
Haberin fotoğrafları