kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Benimki gibi keşif az görülür!

Youtube'a koyduğu şarkıyla keşfedilen ve Enbe Orkestrası'nın albümünde, kendi şarkısında Ferhat Göçer'le düet yapan Aslı Güngör: Hayalini kurduğum şeyi yaşıyorum..
Aslı Güngör, henüz birkaç ay öncesine kadar keşfedilmeyi bekleyen milyonlarca gençten biriydi. Ünlü paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu 'Kalp Kalbe Karşı' adlı şarkıyı Ferhat Göçer'in dinlemesi, hayatını değiştirdi. Şarkıyı dinleyip, Güngör'ün sesinin büyüsünden etkilenen Göçer, şarkıyı Enbe Orkestrası'nın şefi Behzat Gerçeker'e dinletti. Bu ilginç keşfediliş öyküsü, Aslı'yı Ferhat Göçer'le düet yapmaya kadar götürdü...

FERHAT GÖÇER ÇOK İYİ BİRİ
* Şarkı yapmaya lise yıllarımda başladım. 2007'nin başında 8 şarkılık demo çalışması yaptım. 'Kalp Kalbe Karşı' da bu şarkılardan biriydi. İnsanların şarkılarım hakkında ne düşündüklerini öğrenmek istiyordum. Nabız yoklamak için Youtube'a ve bazı yerel radyolara verdim. Ferhat Göçer ve Behzat Gerçeker, Youtube'da şarkımı görmüşler. Bana Enbe Orkestrası albümünde Ferhat Göçer'le düet yapmayı teklif ettiler.

* Ferhat Göçer'le düet yapmak inanılmazdı. Zaten bu şarkıda iyi bir erkek vokalle düet yapmayı yıllardır çok istiyordum. Hayallerim gerçek oldu. Ferhat Göçer de şarkıyı çok sevdi. Çok güzel bir uyum yakaladık. Kendisi çok iyi biri.

* Şarkımın ilgi görmesini beklemiyordum dersem yalan olur. Ama her şey inanılmaz çabuk gelişti. Şarkı birdenbire patladı. Bu kadar çabuk olacağını ummamıştım. Çok güzel tepkiler alıyorum.

* Şu an çocukluğumdan beri hayalini kurduğum heyecanı ve mutluluğu yaşıyorum. Henüz kendi albümüm yokken, yer aldığım ilk albümde böyle başarılı müzisyenlerle çalışmak benim için çok büyük şans. Herkese nasip olmayacak bir şey.
Haberin fotoğrafları