kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kimi beğendi, kimi de eleştirdi

Aşkın Nur Yengi
Yorumcu bir arkadaşım olarak sesini çok beğenirim. Albümünün de zamanla herkes tarafından beğenileceğini düşünüyorum. Şarkılar dinleyenin hikayesi ile birleştiği zaman anlamlanıyor. Bunun için zamana ihtiyaç var. İçinde Akdeniz'in mis kokusunu barındıran bir arkadaşım... Ahmet Ertegün gibi bir efsaneden onay almak kolay değil!"

Naim Dilmener
Tarkan sunulduğu biçimiyle her halini doğru uyguluyor. Bıçkın mahalle delikanlısı olmuş. Çıkan şeyi eleştiriyoruz ama o takım elbise, o gömlekle inandırıcı; elinde cep telefonu da olabilirmiş, tespih de! Albüme külliyen karşı olduğum sanılmasın! Bu albümü Tarkan dışında kim yapsa, "Güzel olmuş" derdik. Albüm derli toplu! Bunda Ozan Çolakoğlu'nun katkısı büyük. Ama mevzu Tarkan'sa "Olmamış" diyoruz, beklentinin yüksekliğinden...

Yaşar Günaçgün
Türk pop müziğinin sınırlarımızı aşabilmiş ilk ve şu andaki tek starı. Avrupa ve dünyada albüm satabilmiş, listelerde en üst sıralara tırmanabilmiş, geniş kitlelere konserler verebilmiş ilk Türk pop müzik ikonu. Kendi alanında Türkiye'deki bütün rekorların da sahibi. Son iki albümü beklenen güzellikte olmasa da, bunca başarıdan sonra kredisi tükenmez, yerleştiği gönüllerdeki sevgisi eksilmez.
Haberin fotoğrafları