kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Melanie Brown

Mel B vücuduyla diğerlerine fark attı

Şu sıralar dünya turnesinde olan Spice Girls üyeleri, yıllara meydan okuyan güzellikleriyle hala genç kız gibi duruyor. Yıllardır güzellikte birbirleriyle rekabet eden yıldızlar arasında; en çok Melanie Brown düzgün vücuduyla beğeni topluyor..
Şöhret basamaklarını tırmandıkları 1990'larda, şarkılarıyla beğeni kazanan Spice Girls üyeleri, söz konusu güzellik olunca genç kızlara taş çıkartıyor. Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm ve Victoria Beckham, güzellikte hala birbirleriyle rekabet ediyor. Yıllar önce sıfır beden olmaya çalışan Beckham ve Halliwell, şimdilerde yine ince vücutlarıyla boy gösteriyor. Melanie Chisholm ve Emma Bunton da geçmiş yıllara oranla çok daha güzel görünüyor. Ancak In Touch dergisinin yaptığı ankete göre; Melanie Brown vücuduyla diğer arkadaşlarına fark atıyor.

Melanie Brown: Formuna dansla kavuştu
Grup üyeleri arasında 'en güzel vücutlu' seçilen Melanie Brown, geçtiğimiz yıl doğum yapmış olmasına rağmen kısa sürede eski formuna kavuştu. Dünya turnesine çıkmadan önce 'Dancing With The Stars' adlı dans yarışmasında boy gösteren ve düzenli yürüyüş yapan Brown, bu sayede kilo verdiğini söylüyor. Nisan ayında doğum yapan Brown, tam 30 kilo vermiş.

Geri Halliwell: En iyi haline şimdi kavuştu
Son on yıldır kilosu bir inip bir çıkan Geri Halliwell, 2006 yılının mayıs ayında doğum yaptıktan sonra kısa sürede kilo vermeyi başardı. 35 yaşındaki ünlü şarkıcı, haftada 3 gün 5 kilometre koşuyor. Halliwell, hızla kilo veriyor.

Melanie Chisholm: Anoreksiya kurbanı olacaktı
1997 yılında anoreksiya tedavisi gören Melanie Chisholm, özellikle genç kızlara bir tavsiyede bulunuyor: "Hiçbir şey sağlığınızdan daha önemli değil." 33 yaşındaki yıldız, artık kendini hiç olmadığı kadar güzel bulduğunu söylüyor.

Emma Bunton: Birkaç kilo daha fazlası var
Yeni doğum yapması ve kilolarından kurtulma baskısı, geçtiğimiz ay klip çekimlerinde Emma Bunton'ın göz yaşlarına boğulmasına sebep oldu. 31 yaşındaki yıldız, kilo vermek için beslenmesinden üç beyazı çıkardığını söylüyor.

Victoria Beckham: Turne için zayıfladı
Üç çocuk annesi olmasına rağmen incecik bir vücuda sahip olan Victoria Beckham'ın dünya turnesi öncesinde daha da zayıfladığı söyleniyor. Son aylarda meyve ağırlıklı beslendiğini belirten Beckham, ıspanak diyetiyle kilo vermiş.
Haberin fotoğrafları