kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şafak Sezer, ‘Maskeli Beşler’in galasında neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

'Maskeli Beşler Kıbrıs'a kavgasız gala

Öner ÖNGÜN
Çekim aşamasında Peker Açıkalın ile Şafak Sezer'in kavgalarına sahne olan 'Maskeli Beşler Kıbrıs' filminin galası, sakin geçti. Sezer ile Açıkalın biraraya gelmedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Maskeli Beşler Kıbrıs'a kavgasız gala
Bugün vizyona giren 'Maskeli Beşler Kıbrıs' filminin galası önceki gece İstinye Park'taki AFM Sinemaları'nda yapıldı. Murat Aslan'ın yönettiği film; çekim aşamasında Şafak Sezer ile Peker Açıkalın'ın kavgalarıyla gündeme gelmişti.

Özverili bir iş yaptık
Filmin tüm oyuncularının katıldığı galada ise; Sezer ile Açıkalın arasında soğuk rüzgarlar esmesine rağmen bir tatsızlık yaşanmadı. Geceye Şafak Sezer'den önce gelen Peker Açıkalın, kavga konusuna girmeyerek, film için şunları söyledi: "Ayılsak da bayılsak da, sinirlensek de, kavga da etsek çok büyük özveriyle yaptık bu filmi. Seyircinin çok moral bulacağı kahkaha dolu bir iş yaptık. Herkese hayırlı uğurlu olsun." Galaya geç katılan Şafak Sezer ise "Peker'le aramızda hiçbir sorun yok" diye konuştu.

235 adet kopya

Bugün 235 kopya ile Türkiye'de ve 16 Ocak'ta 85 kopya ile Avrupa'da vizyona girecek filmin galasına; Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Atilla Sarıhan, Hakan Ural, Deniz Akkaya, Seray Sever de katıldı.
Haberin fotoğrafları