kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kaan Efe'nin (solda) teyzesi askerdeki babaya haberi böyle verdi. İstanbul'da doğan yeni yıl bebeğine Zilan adı verildi (üstte).

Askerde yeni yıl müjdesi

Zonguldak'ta yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğin Tekirdağ'da asker olan babası, telefonda bebeğinin ağladığını duyunca sevinç gözyaşları döktü..
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin ilk bebeği 00.15'te Devlet Hastanesi'nde doğdu. Anne Hatice Görmez'in Kaan Efe adını verdiği bebeğin teyzesi, Tekirdağ'da asker olan baba Mustafa Görmez'e ağlayan bebeğin sesini dinletti. Oğlunun sesini duyan baba da sevinçten ağladı. Van'da yeni yılın ilk bebeği, Muradiye Esenkoç köyünden İkram ve Nurcan Aytancan çiftinin oğulları oldu. Saat 00.05'de doğan bebeğe babası Cumhurbaşkanı Gül'ü çok sevdiği için "Abdullah" ismini koydu. Antalya'da Elvan ve Ömer Demir çiftinin, 00.05'te erkek bebekleri dünyaya geldi. Elvan Demir'in annesinin de yılbaşı gecesi doğum yaptığı ortaya çıktı. Muş'ta doğan 5 kilogramlık bebeğe Barış adı verildi. İstanbul Zeytinburnu Semiha Şakir Doğumevi'nde dünyaya gelen Zilan bebeğe İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar altın taktı.
Haberin fotoğrafları