kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tacizcilere 57 YTL ceza!

Yeni Haber
Beyoğlu'ndaki taciz olayına ilişkin yakalanan İran uyruklu kişinin, hakkında şikayet bulunmadığı için serbest bırakıldığı, Taksim'deki diğer taciz olayına ilişkin gözaltına alınan 4 kişinin de 57'şer YTL para cezası uygulandıktan sonra serbest kaldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, yılbaşı gecesi İstiklal Caddesi'nde Avustralya uyruklu M.K.A. adlı genç kadının bazı kişilerce taciz edilmesine ilişkin çalışma yürüten Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İran uyruklu M.A.A'yı (42) gözaltına aldı.

Polis merkezinde ifade veren mağdur M.K.A, İran uyruklu bu kişinin olay sırasında kendisine yardımcı olduğunu belirterek şikayetçi olmadı. İranlı M.A.A, bunun üzerine savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.Bu arada aynı gece Taksim Meydanı'nda gerçekleşen bir başka taciz olayına ilişkin polis, olaya karıştıkları ileri sürülen 4 kişiyi gözaltına aldı. E.U. (42), Y.K. (22), B.G. (30) ve B.A.T. (24) isimli bu kişiler hakkında Kabahatler Kanunu gereği 57'şer YTL para cezası uygulandı. Bu kişiler, daha sonra serbest bırakıldı.

Polis yetkilileri, bu olayın mağduru olan yabancı uyruklu kadınların şikayetçi olarak emniyete gelip ifade vermediği için şüpheliler hakkında başka işlem yapılamadığını belirttiler.