kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gazetecilik okuyan Tuğçe 19 yaşındaydı. 17 yaşındaki İpek T. yaralandı...

Üniversiteliyi öldürüp kaçtı

Fatih ULAŞ - Yalçın BEL / SABAH
19 yaşındaki Tuğçe, yılbaşında içki içerim diye arabasını almadı. Bindikleri taksiye 16 DT 267 plakalı minibüs arkadan çarptı. Tuğçe öldü, arkadaşı yaralandı, sürücü ise kaçtı..
Gazeteci adayı üniversiteli Tuğçe, alkollü halde direksiyon başına geçmemek için otomobilini bırakıp çocukluk arkadaşı İpek T. ile gittiği yılbaşı partisinden dönerken bir trafik magandasının kurbanı oldu. Bahçeşehir Üniversitesi Gazetecilik Bölümü birinci sınıf öğrencisi Tuğçe Sakarya'nın Rusya'da inşaat işleri yapan babası Savaş Sakarya ile özel bir okulda resim öğretmeni olan annesi Semra Bolat, 15 yıl önce boşandı. Genç kız, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bölümü öğrencisi ağabeyi Eren ile annesinin yanında yaşamaya başladı. Gazeteci adayı 19 yaşındaki Tuğçe Sakarya , yılbaşı kutlaması için de çocukluk arkadaşı Saint Benoit Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki İpek T. ile program yaptı.

HIZLA GELİP ÇARPTI
Yakın arkadaşlar, atv tarafından organize edilen Kenan Doğulu'nun sahne aldığı Discorium'da düzenlenen yılbaşı partisine katılmaya karar verdi. İki genç kız gün boyu parti için hazırlık yaptı. Tuğçe, alkol alma ihtimaline karşı özel otomobilini evinin önünde bırakarak İpek'le Discorium'a geldi.

Genç kızlar, gönüllerince dans edip eğlendi. Ardından da Nişantaşı'nda düzenlenen sokak partisine gittiler. Burada da yeni yılın ilk saatlerine kadar eğlenen Tuğçe ve İpek, saat 05.30 sıralarında ise Kadıköy'deki evlerine dönmek için İbrahim Bektaş'ın kullandığı taksiye bindi. Ancak, yeni yılı karşılamanın mutluluğu, taksi E-5 karayolunun Acıbadem sapağına geldiğinde acıya dönüştü. Bir yılbaşı magandasının kullandığı 16 DT 267 plakalı özel minibüs hızla, 2 arkadaşın arka koltuğunda oturduğu taksiye arkadan çarptı.

TAKSİCİ ŞOKTA
Yaralanan Tuğçe ile İpek hemen Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Tuğçe, burada hayatını kaybetti. Kazayı yara almadan atlatan taksici İbrahim Bektaş ise uzun süre olayın şokunu atlatamadı. Arkadaşı İpek, "Hızla bir minibüs çarptı. Ağzımın içinin cam dolu olduğunu fark ettim. Tuğçe'nin başı omzuma düşmüştü. Ama nefes alıp veriyordu" dedi. Minibüs sürücüsü ise aracını olay yerinde bırakıp kaçtı. 16 DT 267 plakalı aracın bir kimya şirketine ait olduğu ve üzerinde banka rehini bulunduğu bildirildi.
Haberin fotoğrafları