kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ev partilerinde oynanacak diğer oyunlar

* Trivial Pursuit
Sevilen genel kültür oyunlarından Trivial Pursuit, altı farklı kategoride tam 2 bin 400 farklı soru ile Türkiye'de de çıktı. Bilgi dağarcığına güvenenler ve gündemi yakından takip edenler için.

* Cluedo İpucu Peşinde
Sırlarla dolu bir cinayeti çözmek için dedektiflerin yardımınıza ihtiyacı var! Dr. Black'i kim, hangi odada ve hangi silahla öldürdü? Yeni yıl akşamında heyecan dorukta olabilir!

* Miras Kapmaca
Vasiyetname açılıyor... Payınızı alabilmek için tek yapmanız gereken malikaneden tek parça halinde çıkabilmek! Bakalım tuzaklarla dolu bu evden ve her biri en az sizin kadar hırslı diğer miras avcılarından kurtulabilecek misiniz?

* Tabu XL
Tabu'nun yeni versiyonu yepyeni kelimeler içeriyor. Tabu XL dört farklı oyun seçeneği sunuyor: Klasik Tabu, Tabu Çizgi, 15 Kelime ve Kuklalı Tabu.

* Upwords
Dünyanın üç boyutlu tek kelime oyunu Upwords, yeni pratik düzeneğiyle şimdi çok daha keyifli.

* Risk
Strateji oyunu Risk yenilendi. Kolay anlaşılır açıklamaları ve alternatif oyun çeşitleriyle yeni Risk'i ailece oynayabilirsiniz.

* Boggle
En dinamik kelime oyunlarından biri. Özel oyun düzeneğindeki 16 harf zarı her oyunda değişiyor. Yapmanız gereken üç dakikalık süre dolmadan bu düzenekteki hem en uzun, hem de rakiplerinizin göremediği kelimeleri çıkarmak.

* Şans Yolu
Hayatın dolambaçlı yollarında heyecanlı bir yolculuğa hazır mısınız? Yolculuk lise mezuniyetiyle başlıyor. İş hayatına mı atılacaksınız, üniversiteye mi gideceksiniz? Unutmayın; yapacağınız her seçim oyunun sonunda sizi nasıl bir emekliliğin beklediğini belirleyecek. Amaç oyunu en zengin emekli olarak bitirmek...

* Jenga
Denge oyunu JENGA'da kule yükseldikçe heyecan da artıyor. Amaç, çekilen tahta bloğu kulenin en üstüne yerleştirmek; tabii ki kuleyi devirmeden!
Haberin fotoğrafları