kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Uğur Polat İsmail Hacıoğlu Mazlum Kiper Erkan Sever

Dizide oynamak insanlık dışı

*Oldukça mütevazı bir yapınız var, şöhretle aranız nasıl? Sokakta insanlar size yaklaşmak istediğinde ya da hayranlıklarını dile getirdiklerinde de bu halinizi koruyabiliyor musunuz?
Bu nasıl bir his biliyor musunuz, insanlar sokakta yanınıza geldiğinde ve "Sizi çok seviyorum" dediğinde; işte o an kendinizi bir şey zannediyorsunuz. Onun dışında benim şöhretle hiçbir işim yok. Henüz kendimi şaşırmadım anlayacağınız!

EŞİM ÇOK ANLAYIŞLIDIR
* Bu arada bir süre öce evlendiniz. Hep evlilikle oyunculuğun bir arada yürüyemeyeceği söylenir, ilk izlenimleriniz neler?
Oyunculuk hele bir dizide rol almak, insanlık dışı bir şey gerçekten. Çalışma koşullarınız öyle zor ki, ne eve kaçta geldiğinizi biliyorsunuz ne de nerede yattığınızı... Mesela ben eşimle bu aralar "Sen yılbaşında ne yapıyorsun? Vaktim olursa bir ara görüşürüz!" diye konuşuyorum. Bunlar bir evlilikte tuhaf konuşmalar tabii ama hepimiz işimizi yapıyoruz. Eşim çok farklı bir işle uğraşmasına rağmen, anlayış gösteriyor sağ olsun. Sadece dizi çekimlerinde üşütüp hastalanmama çok üzülüyor. Ama onun dışında hiç büyük problemler yaşamıyoruz. Yani 'bu meslek evlilikle yürümez' diyenler kendilerine bahane arıyor bence.

* Burcunuz nedir?
Aslan! Eşim de Aslan, ikimiz de birbirimizle aynıyız. Belki de o yüzden işimle ilgili de hiç sorun olmuyor, beni çok iyi anlıyor.

* Aslanlar iddialıdır aslındahem de bunu hiç gizlemezler. Sizpek öyle görünmüyorsunuz
Evet, o anlamda iddialı bir insan değilim ama işimle ilgili karar verirken en iyisi olması için çok titiz davranırım.
Haberin fotoğrafları