kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sahneye çıkmak özel hayatımı etkiliyordu

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün katıldığı bir söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı. Sahnenin özel hayatını olumsuz etkilediğini söyleyen Avşar, sahneleri bıraktığını açıkladı..
Hülya Avşar önceki gün Sarıyer Doğa Koleji'nde düzenlenen bir seminere katıldı. Öğrencilerin kendisine yönelttiği sorularına samimiyetle yanıt veren Avşar, çeşitli tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. İşte öğrencilerin soruları ve Avşar Kızı'nın onlara verdiği yanıtlar:

* Sanatçı olmasaydınız ne olurduruz?
Aslında ummadığım bir yerdeyim. Güzellik yarışmasında birinci seçildikten sonra hayatım değişti. Sonrası kendiliğinden gelişti zaten. Ama çok iyi organizasyon yapabildiğim için önemli bir işadamının sekreteri olmak isterdim.

EV HANIMI SANIYOR

* Zehra'nın hangi mesleği seçmesini isterdiniz?
Zehra'nın hangi mesleği seçeceğinden çok, iyi bir genel kültüre sahip olmasını isterim. Matematiği, tarihi ve Türkçe'yi çok iyi bilsin, gerisi ne olursa olsun önemli değil.

* Sanatçı olmanız Zehra'yı nasıl etkiliyor?
Zehra bundan etkilenmiyor. Çünkü ben hiç bir zaman mesleğimi ön plana çıkartmadım. Ne meslek yaptığımın farkında bile değildir diye düşünüyorum. Ona sorsanız benim için 'ev hanımı' diyebilir.

* Türk Sineması'nı nasıl buluyorsunuz?
Çekilen onca filme rağmen Türk Sineması'nın gidişatını iyi bulmuyorum. Yeteri kadar iyi senaryo yazılmıyor.

ÖZLEM TEKİN MÜTHİŞ

* En çok beğendiğiniz oyuncu kim?
Daha önce bu soruya Zuhal Olcay diye yanıt veriyordum. Şaşırmayın ama benim için şu anda birinci sırada Özlem Tekin var. Müzisyen olmasına rağmen güçlü bir oyunculuk potansiyeline sahip.

* Hülya Avşar olabilmek için yetenek mi gerek akıl mı?
İkisi de lazım ama bence daha önemlisi farkındalık. Geleceği hissedebilmek akıl ve zekadan daha önemli.

* Yapılan talk şovları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ben bir kadın olarak kendimi bu alanda başarılı buluyorum. Televizyonlarda dizilerden fırsat bulup da şov yapılamıyor.

* Geleceğe dair planlarınız neler?
İlk kez burada açıklıyorum; sahneye en çok yakışan kadın olduğumu düşünüyorum ama sahneye çıkmaktan keyif almıyorum. O yüzden sahneyi bıraktım. Eski sahne seyircisi de kalmadı. Sahneye çıkmak özel hayatımı olumsuz etkiliyor. Erkek arkadaşımla arama bunun girmesini istemiyorum. O bunu hak ediyor.
Haberin fotoğrafları