kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İşte Abazoğlu'nun yeni top modelleri

MAGAZİN
Bugüne kadar birbirinden ünlü modeller ile çalışan modacı Cengiz Abazoğlu 2008 koleksiyonunu yüzlerce yeni isim arasından seçtiği 11 model ile tanıttı..
Bu yıl meslekte 19'uncu yılını kutlayan modacı Cengiz Abazoğlu yeni koleksiyonunu yepyeni isimlerle tanıtıyor. Abazoğlu, '2008 Cruise' adını verdiği yeni koleksiyonunu her zaman çalıştığı Deniz Akkaya, Güzide Duran, Çağla Şikel gibi ünlü modellerle tanıtmak yerine, genç ve yeni yüzlere şans vermeyi tercih etti.

YENİ YÜZLERE ŞANS
Abazoğlu'nun koleksiyonunu tanıtmak için objektif karşısına geçen 11 genç ve yeni model, yüzlerce kişi arasından Abazoğlu tarafından bizzat seçildi. Ünlü modacının top model adayı olarak gördüğü 11 genç yetenek, fotoğrafçı Lara Sayılgan'a poz verdi. Moda dünyasına yeni top modeller kazandırmayı hedeflediği için böyle bir çalışmaya imza atan Abazoğlu'nun seçtiği isimler; Zeynep Dörtkardeşler, Ceyla Kirazlı, Meral Bayram, Duygu Akdeniz, Fulya Aytaç, Selda Car, Merve Kaan, Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan, Ebru Öztürk ve Senem Kuyucuoğlu olarak açıklandı. Abazoğlu, kırmızı, siyah ve beyaz renklere ağırlık verdiği '2008 Cruise' hazır giyim koleksiyonunu yaklaşık üç ayda hazırladığını da anlattı.
Haberin fotoğrafları