kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Teraziler'in hem işte hem aşkta şansları çok açık

FİLİZ ÖZKOL
Nazik ve çekici Teraziler, yeni yılda önemli iş projelerine imza atacak. Ortak girişecekleri işlerde ise iyimserliklerinin kurbanı olacaklar. Aşkta da onları 'hayır' demeyecekleri bir beraberlik bekliyor..
Yeni yılda aile ilişkileriniz ön planda olacak. Bazılarınız mülk satın alma içgüdüsü içinde hareket edecek ve kazanç fırsatlarını olumlu bir şekilde kullanacak. Evinizle iş yerinizi birleştirebilir ve kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Birçoğunuz ise kendi iç dünyanızda kişisel yolculuğa çıkacaksınız. Dingin ve huzurlu bir yaşam isteği tercihleriniz içinde yer alacaktır. Bu yıl ilişkiler konusunda arınmalar yaşanacak. Yaşamınızda sizi sıkan durumlardan kurtulmanın yollarını arayacaksınız. Kapınız çalan bir aşka da 'hayır' demeniz mümkün olmayacak.

BAŞARI PEŞİNDESİNİZ
2008'de önemli projelere yoğunlaşacak ve üstün başarılara imza atacaksınız. Çünkü artık kayda değer başarılar peşindesiniz. 8-23 Ocak'ta işle ilgili değişimler yapmanız mümkün. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecek. 21 Şubat'a yakın günlerde arkadaşlarınızla ortak bir proje gerçekleştireceksiniz. Çevrenize istediğinizi yaptıracak ve kuvvetle kendinizi savunabileceksiniz. 6-20 Nisan döneminde; yakınlarınızla bir çalışma yapacaksınız. Aşırı iyimser yapınız size zarar verecek. Bu yüzden zarara uğrayabilirsiniz. 5-9 Mayıs tarihleri arasında; değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.

ORTAKLIK UYGUN DEĞİL
28 Mayıs'tan sonra sanatsal olaylarda önemli gelişimler söz konusu olacaktır. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelere aktaracak. Hırslarınızdan arınıp, sizi netleştirecek işler yapacaksınız. 14-22 Mayıs tarihlerinde ise kariyer adına daha cesur olmalı ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. 10-18 Ekim tarihlerinde bir ortaklık için fizibilite çalışması yapacaksınız. Kariyer yapmak istiyorsanız, tanrı vergisi sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. İyimserliğinizin dozunu kaçırmamalısnız. 8-16 Aralık arasında yaşayacağınız problemler, sizi ortak çalışmalardan vazgeçirecek.