kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Grubun üyeleri Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Melanie Brown ve Emma Bunton (soldan sağa), Victoria’yı sürekli dışlıyor.

Grup üyeleri Victoria'ya karşı birleşti

Şu sıralar dünya turnesinde olan Spice Girls grubu üyeleri, Victoria Beckham'la birbirine girdi. Kaprisleriyle grubun diğer üyelerini çileden çıkartan Beckham, özellikle Geri Halliwell'le sürekli tartışıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Grup üyeleri Victoria'ya karşı birleşti
Geçtiğimiz aylarda yeniden biraraya gelen efsane 'Spice Girls' grubu üyeleri arasında sular hiç durulmuyor. In Touch dergisinde çıkan habere göre; Victoria Beckham, kaprisleriyle arkadaşlarını bıktırdı. Sürekli provalara geç kalan ve konserlerde öne çıkmaya çalışan Beckham; Mel C, Emma Bunton, Mel B ve Geri Halliwell'i çok kızdırdı. Geçtiğimiz günlerde eşi David Beckham'la telefonda konuşmak için provayı yarıda bırakan Beckham'a sonunda Geri Halliwell fena patladı ve ikili hararetli bir kavga etti. Beckham'ı sert bir dille uyaran Halliwell'le, Victoria Beckham'ın arasındaki sorunların geçmiş yıllara dayandığı söyleniyor. Yıllar önce solo kariyer yapmak için gruptan ayrılan Halliwell'e o günden beri tepki duyan Beckham, "Geri, grubu hiç düşünmeden ayrıldı. Onu aramıza kabul ettiğimiz için sevinmeli" diyor.