kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
ŞİRİN SEVER

Bayramda...

* En iyi yer: Kesinlikle İstanbul! Yollar bomboş, trafik yok, bekleme yok, sinemalar sadece sizin, balıkçılar sadece sizin! Vallahi züğürt tesellisi değil; şehrin tadı doya doya çıkıyor.
* En iyi film: Kabadayı! Kenan İmirzalıoğlu'nun performansı tek kelimeyle mükemmel, kaçırılmaz.
* En iyi müzik: Bayram boyunca hangi radyoyu açsam o şarkı, kimi okusam o şarkı! Herkes ondan bahsediyor. Aslı Güngör ve Ferhat Göçer'in Enbe Orkestrası eşliğinde söylediği 'Kalp Kalbe Karşı' şarkısı! Altında dımtıs dımtıs kafa ütüleyen sesler yok. Nasıl duru, nasıl berrak... Billur gibi sahiden.
* En iyi mesaj: Ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak'tan aldım: Hayvana kıyıp da yerinizi cennet sanmayın. Zira her koyun kendi bacağından asılır!
* En iyi reklam: Yeni Rakı reklamı... Sloganı: "Balık bulamadığında simide hayır diyemeyen martıların şerefine gel de içme!" Altına da eklemişler: "Türkler'in içmek için nedene ihtiyacı yoktur!" Doğru söze ne denir?
* En doğru bilinen yanlış: Günde 8 bardak su sağlığa faydalı değil zararlıymış! Bayramın üçüncü günü bu haberle yıkılır mı insan? O kadar suyu boşuna mı içtik?
* En dokunaklı hareket: Dışişleri Bakanlığı; 2008 yılı için hazırladığı, yurtdışında üst düzey protokole dağıtılacak takvimlerde yazar Orhan Pamuk, piyanist Fazıl Say ve yönetmen Fatih Akın'a da yer vereceğini açıkladı. Ne demişler; bayramda küslük olmaz!
* En komik haber: Evli sevgilisini öldüren kadın, 51 sayfalık savunmasında çarpıcı ifadelere yer verdi: Evlilik konusunda beni oyalıyordu. Bana 'Sen Türkiyesin ben AB'yim. Hiçbir zaman seni AB'ye almam. Sana gerilla taktiği uyguluyorum. Vur kaç yani' diyordu. Kırkından sonra azanı teneşir paklar. Kadınlık onurumla oynadığı için öldürdüm! (Kaynak: Posta)