kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bacaklar kışın da fora hemde kısacık şortlarla

EYLEM BİLGİÇ GÜNAYDIN
Yaz aylarında giymeye alışık olduğumuz şortlar bu kış çok moda! Özelikle kısa ve duble paça modellerin ön plana çıktığı şort modasını opak çoraplar tamamlıyor..
Eskiden şort giymek için yazın gelmesini beklerdik. Havalar biraz soğuyunca da şortlarımız hemen, dolapların kullanılmayan kıyafetlerin durduğu bölümündeki yerini alırdı. Oysa son yıllarda artık şort giymek için havaların ısınmasını beklemiyoruz. Çünkü geçen kıştan beri şort çok moda. Özellikle de bu kış altın çağını yaşıyor diyebiliriz. Hem gündüz hem gece, bacaklarına güvenen kadınların tercih ettiği şortların bu kışa özel birbirinden güzel modelleri mevcut...

HERKES GİYEBİLİR
Tabii şort giymek birkaç şeye dikkat etmeyi gerektiriyor. Yaz aylarındaki gibi bronz olma zorunluluğu opak çoraplarla çözülebiliyor ama kısa ya da toplu bacaklıysanız bunun da bir çaresi var. Şortların altına platform topuklu bot veya ayakkabı tercih etmeniz, kısa bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterecektir. Uzun bacaklarınız varsa hem kısa şortları hem de diz boyu olanları rahatlıkla giyebilirsiniz. Bu yıl şortlar sadece gündüz saatleri için değil geceler için de ideal tercihlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bir davete, kokteyle, partiye giderken de, özellikle klasik kesim ve siyah renkte bir şort giyebilirsiniz. Üzerine giyeceğiniz şık bir gömlek, şık bir ceket hem ortama uymanızı hem de modayı yakalamanızı sağlayacaktır.