kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeniler - Fırsatlar

İkincisi indirimli
Sezon trendlerini yansıttığı ayakkabı, bot ve çizme koleksiyonuyla dikkat çeken Polaris, cazip indirimleri ile bayram ve yılbaşı alışverişleri için avantajlar sunuyor. Aralık ayı boyunca Polaris mağazalarından yapacağınız alışverişlerde, satın alacağınız ikinci ürün yüzde 30 indirimli olacak.

Yağmurda ıslanmayın
Yağmurların bastırmasıyla birlikte şemsiyeler de çantalardaki yerini aldı. Celal Birsen'in sağlam, şık ve rengarenk şemsiyeleri; yağmurlu günlerde sizi ıslanmaktan kurtaracak. Baston ve katlanabilen modellere sahip Celal Birsen şemsiyeleri, aynı zamanda, tasarımı ile de kıyafetlerinizi tamamlayan şık bir aksesuvar.

Erkeklere sanal hizmet
Dünya çapında önemli moda evlerinin son sezon erkek giyim ve aksesuvar koleksiyonlarının satışını yapan ilk online butik Men a La Mode, erkekler için alışverişi keyif haline getiriyor. www.menalamonde.com adresli sitede, giysilerin yanı sıra atkıdan gözlüğe, kol düğmesinden aksesuvara erkeklere özel pek çok ürün satışa sunuluyor. Sitenin, müşteri hizmetleri bölümü Türkçe hizmet de sunuyor.
Haberin fotoğrafları