kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Flordun 'Binbir Gece'de, Bergüzar Korel'in canlandırdığı 'Şehrazat'a karşılıksız bir aşk besliyor.

Binbir Gece' zedelenen imajımı unutturdu

* 'Binbir Gece' sizin için bir 'yırtma' noktası oldu mu? 10 yıldır bu piyasadayım ama yaptığım çok fazla iş yok. Televizyonda 4-5 tane işim vardır, bunlar da bilinen işlerdir. Huzurlu olacağım işlerde yer almayı seviyorum. Yırtma hikayesine gelince... Daha önce beni batıran bir iş yaptığıma inanmıyorum. Ama, 'Binbir Gece' şimdiye kadar televizyonda yaptığım en iyi işlerden biri oldu.

* Bir dönem, yaşadığınız şeyler nedeniyle imajınız zedelenmişti... Onların ne kadarının yaşandığını sadece ben biliyorum. Basında çok yanlış haberler çıktı. Birkaç kişi tarafından karalama kampanyasına gidildi. Yazılanlar gerçek olsaydı, benim şu an dışarıda olmamam gerekirdi. Bir dönem bunların üzerine açıklama yapma gereği duydum ama sonra "Beni bilen bilir, bilmeyenin de öğrenmesine gerek yok" dedim. Milyonlarca insanın önyargısını nasıl kırabilirim?

* Bence 'Binbir Gece'deki rolünüzle o imajı unutturdunuz... Doğrudur. Ben her yerden iş koparmaya çalışan bir adam değilim. Zamanla yaptığınız işle sizi anlayabilenler zaten anlıyor. Artık daha doğru algılanıyorum.