kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nedim Aksu ve İzmirli Hande Sivri evlendikten sonra Almanya'da yaşamaya başladı. Ancak Sivri, yılbaşı tatili için döndüğü Türkiye'de izini kaybettirdi.

Chat'ten evlendi ama karısı kaçtı

Sırrıberk ARSLAN SABAH
İnternette tanışıp evlenen gurbetçi, "Karımı bulamıyorum boşanmak istiyorum" diyerek mahkemeye başvurdu..
Almanya'da yaşayan 60 yaşındaki Nedim Aksu'nun chat evliliği kısa sürdü. İnternetteki arkadaşlık sitesinde tanıştığı 48 yaşındaki İzmirli Adile Hande Sivri ile bir ay içinde evlenen Aksu, 5 ay sonra terk edildi. Aksu, "Karımı bulamıyorum, boşanmak istiyorum" diyerek Almanya'da Familiengericht Hamburg Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. İlk eşinden boşandıktan sonra 21 yıldır yalnız yaşan Nedim Aksu, geçtiğimiz yıl haziran ayında kendisini havaalanından İzmir kent merkezine getiren İlker ismindeki taksiciyi de nikâh şahidi olarak yanına alıp Adile Hande Sivri ile 12 Temmuz 2006'da nikâh masasına oturmuştu. Ancak evlendikten beş ay sonra Adile Hande Hanım yılbaşı ziyareti için İzmir'e döndü.

'ESKİ EŞİNE DÖNDÜ'
Aksu, her seferinde dönüş tarihini erteleyen ve bir süre sonra hem ev, hem de cep telefonu kapanan karısına bir türlü ulaşamadı. Aksu, son çare olarak nikâh şahidi yaptığı taksiciyi arayıp olup bitenleri öğrenmek istedi. Ancak taksici, Hande Aksu'nun eski eşine döndüğünü bildirdi. Bir süre Hamburg'da bir hastanede psikolojik tedavi gören Nedim Aksu, "Yaklaşık bir yıldır hem Türkiye'de, hem Almanya'da karımı arıyorum, ama bulamıyorum. Boşanmak istiyorum" dedi. İlk evliliğinden bir kızı olan Aksu, "Bu evlilik için 15 bin Euro harcamıştım" dedi.