kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gülşen'in koruması ucuz kurtuldu.

'Burası Ankara' deyip ateş ettiler

Özlem AVCI / MAGAZİN
Gülşen'in Ankara'da sahne aldığı barda bir kişi 'Burası Ankara' deyip, havaya beş el ateş etti. Gülşen yara almadı, kurşun koruma görevlisinin pantolonunu sıyırdı..
Kurşunların gölgesinde şarkı söyleyen ünlüler arasına, Bülent Ersoy ve Arto'dan sonra Gülşen de dahil oldu. Ünlü şarkıcının Ankara'da sahne aldığı Leyla adlı mekânda izleyicilerin bulunduğu kalabalık içinden bir kişi, tabancayla beş el ateş etti. "Burası Ankara" diyerek bağıran kişi, kaçtı. Gülşen, saldırının sahnedeyken değil, mekânı terk ederken meydana geldiğini söyledi.

İKİ KORUMASI VAR
Genç şarkıcı yara almadan kurtulurken, kurşunlardan biri, son günlerde yanından ayırmadığı korumasının pantolonunu sıyırdı. Gülşen saldırının kendisiyle ilgili olmadığını savundu. Ancak sanatçının kısa süre önce koruma tutması akıllara, "Tehdit mi ediliyor" sorusunu getirdi. Gülşen'in menajeri Berna Müjde yaptığı açıklamada, "Tehdit falan almıyoruz. Kurşunlama mekânla ilgili bir olay. Ayrıca kurusıkıymış. Zaten Gülşen'in bir şeyden korkusu olsa, ortalık yerlerde elini kolunu sallayarak gezmez. Gülşen ayrıca tehdide asla pabuç bırakmaz" dedi. Ünlü şarkıcı, polise ifade verdikten sonra polis ve özel koruma görevlisinin nezaretinde havaalanına gidip, ilk uçakla İstanbul'a döndü. Evinde dinlenen Gülşen'in emekli polis memuru bir koruması daha olduğu açıklandı. Olayla ilgili olarak Ankara Emniyeti'ne herhangi bir şikayet ya da ihbar gelmediği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları