kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gül'den 15 atamaya daha onay

Yeni Haber
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli kamu kurum ve kuruşlarına yapılan 15 atamayı daha onayladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Milli Piyango İdaresi Yönetim Kurulu Üyeliğine Genel Müdür Yardımcısı İsmail Yıldırım getirildi.
Samsun MillEğitim Müdürlüğüne Nevzat İspirli, Bolu MillEğitim Müdürlüğüne Recep Sezer, Konya MillEğitim Müdürlüğüne Halil Şahin ve Denizli MillEğitim Müdürlüğüne de Mahmut Oğuz atandı.

Antalya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Mehmet Yazıcıoğlu, Karabük Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Halil İbrahim Köse, Edirne Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Sami Öztürk, Çankırı Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne ise Ahmet Bilir getirildi. Haberleşme Genel Müdür Yardımcılığına Lütfi Aydın, PTT Yönetim Kurulu Üyeliğine Münir Kaya Amanvermez atanırken, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına Mevlüt Özen, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Dr. Metin Türken, Çalışma Bakanlığı Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet Nazif Garibağaoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı I.Hukuk Müşavirliğine Aydan Kızılarslan getirildi.

(ANKA)