kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÖZLEMTEKİN ANNEOLMAK İSTEMİYOR... Metin Serezli oyunda; Nurettin adlı SSK memurunu canlandırırken, Özlem Tekin de gayrimeşru çocuğu olan 9 aylık hamile Burcu rolünü oynuyor. Oyun 10 Aralık'ta perdesini açacak.

Hamileliği kendime yakıştıramıyorum!

İLKER GEZİCİ
'Kim O' adlı oyunla ilk kez tiyatro sahnesine çıkan ünlü rockçı Özlem Tekin, anne olmak istemediğini itiraf etti: Hamileliği kendime yakıştırmadım. Çocuğum olursa büyümem lazım ama ben büyümeyi hiç istemiyorum!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hamileliği kendime yakıştıramıyorum!
Rock müziğin asi kızı Özlem Tekin, ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı 'Kim O' adlı komediyle oyunculuğa iyice ısındı. Daha önce 'Mucizeler Komedisi' isimli müzikalde oynayan Tekin, önceki akşam oyunun ön gösterimi için sahneye çıktı. Oyun başlamadan basına 'karnı burnunda' röportaj veren Özlem Tekin, gerçek hayatta hamileliği asla düşünmediğini söyledi.

'Burcu'ya çok sinir oluyorum
Hamileliği kendine hiç yakıştıramadığını belirten Tekin, "Annelik bana çok uzak hiç düşünmüyorum. Çocuk yapmak hiç içimden gelmiyor" dedi. Çocuk sahibi olmak için evlenmenin gerekli olmadığını öne süren Tekin, "Ben şu an için evlenmeyi düşünmüyorum. Evlat da edinmem. Çocuk sahibi olduğum zaman büyümem gerekir, ben büyümek istemiyorum" şeklinde konuştu. Ünlü rockçı, oyunda canlandırdığı 'Burcu' karakterini ise şöyle tanımladı: "Normalde ağzına çakılacak gıcık bir kız. Ben bile sinir oluyorum."

Funda Arar ne dediyse doğrudur
Özlem Tekin, geçtiğimiz günlerde Funda Arar'ın "Şarkı sözleri nedeniyle Özlem Tekin ve Şebnem Ferah'a rockçı diyemeyiz. Rock'ın bir felsefesi ve isyanı vardır" sözlerine ise şöyle yanıt verdi: "En büyük rockçı Funda Arar'dır, başka da büyük yoktur. O nerse o olur, ne dediyse doğrudur."
Haberin fotoğrafları