kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bağcılar'da feci kaza

Yeni Haber
Bağcılar'da vincin üstünde çalışan 3 kişi, vincin kancasının yüksek gerilim tellerine çarpması sonucu elektrik akımına kapılarak, hayatını kaybetti. İş kazasında ölen işçilerin cenazeleri hastaneye kaldırılırken, hastaneye akın eden yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Olay, Güneşli Koçman Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin inşaatının yapıldığı Kitaş İnşaat'ta dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

İnşaatın yapımını üstlenen taşeron şirketin sahibi Mehmet Ali Cin'in (51), Hüseyin Öztürk ve Muhittin Öztürk (27), inşaat alanına konteynır yerleştirmek için vincin üzerine çıktı. Bu sırada vincin kancasının yüksek gerilim tellerine çarpması sonucu 10 bin volt elektriğe maruz kalan şahıslar, hayatını kaybetti. İşçilerin cansız bedenleri, 10 metre mesafede bulunan Aksa Cerrehi Tıp Merkezi'ne götürüldü.

Mehmet Ali Cin'in birçok inşaat işinde yer aldığı öğrenilirken, Cin'in Taksim'i Levent'e bağlayan metro hattının yapımını üstlenen taşeron şirketin sahibi olduğu öne sürüldü.

İşçilerin yakınları üzücü haberi alır almaz yakınlarının cenazesinin bulunduğu hastaneye akın etti. Olayda hayatını kaybedenlerin yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Ölen şahısların ayakta durmakta zorlanan yakınlarını teselli etmek de polislere düştü. Öte yandan Mehmet Ali Cin'in Özel Harekat Polisi olan kardeşi ve kardeşinin arkadaşları da hastane önüne gelerek, başsağlığı dilediler.

Mehmet Ali Cin'in, kendisinin çok yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Sami isimli bir kişi, "Orada ben de olsam, ben de ölürdüm. 3 tane aslan gibi yiğit hayatını kaybetti. Karanlık ve ışık olmadığı için konteynır yerleştirilirken, vinç elektrik tellerine çarpmış. Burada büyük bir ihmalkarlık söz konusu" diyerek, tepkisini dile getirdi.
Polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN