kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Hüsnü de Deniz de silinmeye mahkumlar

Deniz Seki, kızı Naz'ın doğum gününde eşi Nazire Şenlendirici ile mutluluk pozları veren Hüsnü Şenlendirici'ye sinirlendi. Seki'nin yakın çevresine, "10 gündür küsüz. Boşanmadan, barışmam" dediği öğrenildi.

GÖRKEM SİNAN: Şenlendirici boşanmaz. Hatta evine döner ve eşi tarafından daha da kıymetlenmiş bir muhabbetle karşılanır. Böyle durumlarda olan ikinci kadına olur. Deniz Seki yıprandığıyla kalır. Allah Seki'ye metanet versin.

MELEK ELMAS: Ben babam yüzünden bana uymayan biriyle evlendim ve 42 yıldır çocuklarımın hatırına bu evliliğe katlanıyorum. Benim gibi kadınlar burada nasıl metres acısıyla yanıyorsa, Deniz Seki de cehennemde o ateşle yansın.

KERİM TAN: Deniz Seki sanatçılığı kesinlikle kaldıramıyor bence. Atatürk boşuna dememiş; "Hayatta her şey olabilirsiniz ama sanatçı olamazsınız" diye.

MERVE KOŞAR: Bence yanlış olan bu ilişkinin başkalarına zarar vereceğini bilerek yaşanması. Deniz Seki kendine güveni olmayan ve bugüne kadar hep aşklarıyla anılan bir kadın. Hüsnü Şenlendirici ise basiretsiz ve reklam peşinde. Bence birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar ve ikisi de silinip gitmeye mahkumlar.
Haberin fotoğrafları