kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cemil İpekçi THY hosteslerinin kıyafetlerini bir defile ile tanıtmıştı. Cemil İpekçi THY hosteslerinin kıyafetlerini bir defile ile tanıtmıştı.

Siren Ertan eczacıları uzaylı gibi giydirecek

Esin ÖVET
Sosyetik modacı Siren Ertan eski uzay filmlerinden esinlenerek, eczacıların önlüklerine gece nöbetlerinde fark edilsinler diye fosforlu reflektörler yerleştirdi..
THY hostesleri, postacılar ve simitçileri giydiren Cemil İpekçi ile Çelebi Hava Servisi'ni giydiren Arzu Kaprol'dan sonra sosyetik modacı Siren Ertan da eczacılar için önlük tasarladı. Eczacılar Derneği Başkanının isteğiyle 'Geleceğimizin Eczacı Önlüğü'nü tasarlayan Ertan, "Çocukluğumuzda izlediğimiz uzay filmlerinden etkilendim. Önlük bildiğimiz gibi beyaz renk olacak ama kenar biyelerinde gri ve karanlıkta fark edilebilecek fosforlu reflektörler kullandım. Eczacıların özellikle gece nöbetlerinde dikkat çekmelerini istedim" dedi.

MÜŞTERİLERİM SOSYETİK DEĞİL
29 Kasım'da Esma Sultan Yalısı'nda büyük bir defileye hazırlanan Ertan, "Bu şimdiye kadar yaptığım defilelerin en güzeli olacak. Ana teması altın" dedi. Ertan müşterilerinin yalnızca sosyetik hanımlardan oluşmadığını da belirtti: "Müşterilerimin yüzde 90'ı hiç tanımadığım insanlar"
Haberin fotoğrafları