kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Hem Yağmur'dan hem Efe'den intikam aldı!

Birkaç gün önce ayrıldığı sevgilisi Yağmur Ünal'ı, Efe Önbilgin ile yakalayan Berk Çiller, ertesi gece Efe Önbilgin'in uzatmalı sevgilisi Mine Kalpakçıoğlu'nu alıp Ulus 29'a gitti ve sabaha kadar sarmaş dolaş eğlendi.
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, yaklaşık bir yıldır eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk ile büyük bir aşk yaşıyordu. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan aşıklar geçen ay yollarını ayırmıştı! ABD'deki okulu tatile giren Yağmur'un 10 gün önce İstanbul'a gelmesiyle aşıklar barış çubuklarını tüttürmeyi başarsalar da, yama dikiş tutmamış ve tekrar ayrılmışlardı. Üstelik Berk'ten ayrılan Yağmur arayı hiç açmadan, Mine Kalpakçıoğlu'nun müzmin sevgilisi Efe Önbilgin ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda aşıklar ilk kez perşembe akşamı Beyoğlu Fransız Sokağı'ndaki Cezayir Cafe'de sarmaş dolaş eğlenirlerken görüldü. Aynı akşam Etiler Şamdan'a giden aşıklar, burada da Yağmur'un eski sevgilisi Berk Çiller'le 'pişti' oldu. Tam kızılca kıyamet kopacak derken, Berk'in mekanı terk etmesiyle herkes rahat bir nefes aldı!

SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİLER

Birkaç gün önce ayrıldığı sevgilisi Yağmur'u, Efe Önbilgin'le yakalayan Berk Çiller, Şamdan'da sesini çıkarmadı ama eski aşkından ve onun yeni sevgilisinden intikamını çok acı aldı. Şamdan'daki 'pişti' olayından bir gece sonra, yani cuma gecesi Berk'i, Ulus 29'da gördüm. Yanında da Efe Önbilgin'in bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Mine Kalpakçıoğlu vardı. Berk ile Mine Hanım, öyle samimi bir şekilde eğleniyorlardı ki, mekandaki herkesin gözü onlardaydı. Bir ara koltuğun üzerine çıkıp sarmaş dolaş dans eden Berk ile Mine Hanım içkilerini bile aynı kadehten içiyordu.

YAĞMUR İLE EFE YİNE ŞAMDAN'DAYDI

Onları Ulus 29'da ilk gördüğümde, demek ki, sevgililerinden intikam almak için anlaşıp sosyetenin göreceği bir mekana gelmişler, diye düşünmüştüm. Ama bu manzara karşısında işin düşündüğümden çok öteye gittiğini anladım! Belki de her ikisi için de amaç eski sevgililerini kıskandırmaktı ama anlaşılan alkolün etkisiyle işler karıştı! Bu arada, Ulus 29'da Berk Çiller ile Mine Kalpakçıoğlu koltukların üzerinde göbek atarken, aynı saatlerde Yağmur Ünal ile Efe Önbilgin de yine Etiler Şamdan'da eğleniyormuş...