kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Davette alışveriş çılgınlığı

Son yılların modasına uyup, tasarımcılığa soyunan Cenan Sel'in Maçka'daki showroom açılışına katılan İstanbul'un elitleri, mağazadaki ürünleri talan etti.
Nişantaşı'ndaki kafelerinde vakit öldürmekten sıkılan sosyetik isimler, son yıllarda tasarımcılığa merak sarıp ya takı ya da kıyafet tasarımına el atıyor. Cenan Sel de çanta, ayakkabı, kemer ve şapka tasarımlarıyla bu modaya uydu. Aynı zamanda Bodrum, Uludağ Havana, Tampa ve Blackk gibi seçkin mekanların da yatırımcısı olan Cenan Hanım, tesadüfen bu işe girenlerden! Yakın arkadaşı Esra Üstünkaya ile kürk yaka almak için gittiği Zeytinburnu'nda çanta tasarım işine karar vermiş. Cashhimi markasıyla organik deri, piton, su yılanı, krokodil, tavuk bacağı, vatoz balığı, somon balığı, fog balığı, tilki, astragan, vizon gibi eksantrik deri ve kürklerden çanta, bot, çizme, kemer ve şapka tasarlayan Sel'in en büyük hedefi Amerika'ya açılabilmek. Ocak ayında Amerika'da fuara katılarak bu yöndeki ilk adımını atacak olan Sel, kısa sürede çok yol kat edecek gibi gözüküyor...

KROKODİL ÇANTALAR KAPANIN ELİNDE KALDI
Cenan Hanım, bir süre önce Maçka'da sessiz sedasız açtığı showroom'u için hafta içinde görkemli bir davet verdi. İstanbul'un elitleri de bu davete akın etti. Özellikle fiyatları 600 YTL ile 2.500 YTL arasında değişen krokodil çantalar kapanın elinde kaldı. Birçoğu da sipariş verdi. Cenan Hanım'ın diğer ürünleri de sosyetik arkadaşları tarafından çok beğenildi. İlk gün neredeyse tüm stoklar tükendi. Daha önce de finans sektöründe boy gösteren Cenan Hanım, ilk gün hatırı sayılır bir gelir elde etti.