kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Aşk mı prova mı?

Bu yaz haklarında çıkan aşk dedikodusunu yalanlayan sosyetenin ünlü ismi Aslı Çetiner ile ünlü tiyatrocu Levent Kırca'yı önceki gün Anadolu Hisarı'nda aynı arabada gördüm.
Sosyetenin sevilen ismi Aslı Çetiner (eski Çiftkurt) birkaç yıl önce oyunculuğa adım atmış, önce 'Hırsız Var' filminde, ardından da 'Nefes Nefese' adlı gençlik dizisinde rol almıştı. Daha sonra da Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu'nda işe başlamıştı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu! Aslı Hanım'ın tiyatro aşkı, bir aşkı daha beraberinde getirdi; yaz başı Levent Kırca ile aşk yaşadığı dedikoduları ayyuka çıktı! Hele Aslı Çetiner, o günlerde 13 yıllık eşi Tahsin Çiftkurt'tan tek celsede boşanınca dedikodu kazanı iyice kaynamaya başlamıştı. Ama iki taraf da dedikoduları sonuna kadar inkar etmişti.

İstikamet Aslı Hanım'ın evi mi?
Yaz başı köpürtülen bu dedikoduların zamanla üstü küllendi ve unutulup gitti! Ama şans bu ya, önceki gün Levent Kırca ile Aslı Çetiner bana yakalandı. Salı günü Anadolu Hisarı'na arkadaşımı ziyarete giderken bir şeyler almak için saat 17.00 sularında Migros'a girmiştim. Çıktığımda Aslı Hanım'ı station bir arabanın direksiyonunda gördüm. Anadolu Hisarı'na doğru seyreden arabanın yan koltuğunda bilin bakalım kim oturuyordu? Levent Kırca... Hemen günahlarını almayalım; aşklarını hep inkar eden ikili, belki de yeni bir oyun provası için Aslı Hanım'ın Otağtepe'deki evine gidiyorlardı!