kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Evlilikte zekâ ve eğlence şart

İLİŞKİLİ HABERLER
Evlilikte zekâ ve eğlence şart
- Çevrenizde çok boşanan insan var. "Ya bizim evliliğimize de bir şey olursa," diye bir korku yaşıyor musunuz zaman zaman?
- Z.Ç:
İlişkiyi yürütmek için nasıl sevgiye ihtiyaç varsa, zekâya da ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Zeki olup, eğlenmeyi bilmek gerekir evlilikte. Art niyet taşımayan bir zekâdan bahsediyorum. Bu zekâyı ikimiz de kullanıyoruz. Mesela Demet'e sık sık sürprizler yaparım. Onlar Ankara'da turnedeyken kapıdan giriveririm içeri...
- D.A: Otel odasında ona ait bir şey bulurum. Hiç olmadık zamanlarda evde hediyelerle karşılaşırım. Mesela bir davete gittiğimizde Zafer öyle davranır ki, kendimi kraliçe gibi hissederim. "Bak görüyor musun," der, "nasıl bakıyorlar sana, şu salondan girsem seni ilk kez görsem yine sana âşık olurum." Öyle hoş konuşur ki, kendimi oranın en güzel kadını gibi hissetmemi sağlar. Kocam beni güzelleştirdi!

- Nedir sizde olmayıp da kocanızda olan şey?
- D.A: Zafer benden daha zeki. Onun zekâsına hayranım. Hayattan zevk almayı bilen bir adamdır. Zafer, yediği bir peynirli yumurtayı size öyle anlatır ki, sanki hayatınızda hiç peynirli yumurta yememiş gibi hissedersiniz kendinizi.
- Z.Ç: Ben mesleksizim, ticaret adamıyım, sen mesleklisin. Çok yeteneklisin. Ben de bu tarafına hayranım.