kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yoga geldi sabah gerginlikleri gitti

İLİŞKİLİ HABERLER
Yoga geldi sabah gerginlikleri gitti
- Evlilikten beklentileriniz karşılandı mı?
- D.A:
Benim yapımda biri için evet. Onunla koşulsuz beraber olmak istedim. Çocuk sahibi olmak isteyecek kadar sevdim ve güvendim. Bir ömür boyu Zafer'le olmak için onu seçtim.
- Z.Ç: Demet beklentimi fazlasıyla karşıladı. Kendisinden bıktırmadı. Çünkü çok sürprizli. Değişken, heyecan verici bir yapısı var.

-Yaşadığınız ortam tehlikelere çok açık. Eşiniz bir gün "Birinden çok hoşlanıyorum, hatta âşık oldum," dese ne yaparsınız?
- D.A:
Zaman zaman ölümü düşünürsünüz ya, ama hiç ölmeyecekmişsiniz gib yaşarsınız, bu durum beni çok üzer. İnsanlara ve aşka olan güvenimi sarsıcı bir şey olur. Çok büyük hayal kırıklığı yaşarım. Çok kırılırım. Hiç öyle gurur yapacak halim yok. Çok acı çekerim.
- Z.Ç: Tepkisiz olurum. Bu kadar yıllık sevgiye ihanettir. "Güle güle," derim. Tam anlamıyla da hayatımdan çıkarırım. Hemen. Bu lafı ettikten bir saniye sonra artık hayatımda olamaz. Çok üzülürüm.

- Yoga yaptığınızı biliyorum. İlişkiye etkisi oluyor mu?
- D.A:
Yavaşlamayı, içinize dönmeyi, karşınızdaki insanı anlamayı, empati kurmayı öğreniyorsunuz. Yogayla birlikte sabah gerginliklerim yok oldu. Kendimle daha barışık bir hale geldim. Bu durumdan da en çok Zafer memnun.