kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Seksi topuklar

Ünlü yıldız Jessica Simpson, şu sıralar şarkıcılığından çok kendi adıyla çıkardığı giyim markasıyla gündemde. Özellikle ayakkabıları çok tutulan markayı, Türk hayranları artık yalnızca internet üzerinden değil İstanbul'daki bir mağazadan da alabilir..
İLİŞKİLİ HABERLER
Seksi topuklar
Britney Spears, Jennifer Lopez, P. Diddy.... Ünlü yıldızlar birbiri ardına kendi giyim markalarını yaratıyor. Bu gruba son eklenen ve oldukça başarılı bir çıkış yakalayan isim ise hiç kuşkusuz Jessica Simpson. Önce takı, ardından kıyafet koleksiyonunu piyasaya sunan şarkıcının şu sıralar ayakkabıları çok rağbet görüyor. Kalın espadril topuklu modeller gençler arasında çok popüler. İnce topuk stilettoları ise Hollywood davetlerinde tercih ediliyor. Markanın ülkemizde de birçok müdavimi var. Ancak bugüne kadar ya internetten sipariş etme ya da yurtdışından alma şansına sahiplerdi. İstinye Park'ta açılan yeni bir mağaza Jessica Simpson'ın yeni sonbahar- kış ayakkabı koleksiyonunu satışa sunuyor.

EN ÇOK GENÇLER SEVİYOR
Jessica Simpson'ın ayakkabılarının fiyat aralıkları 85-250 dolar arasında değişiyor. Simpson, "Ben de her genç kız gibi, giysilerimin rahat ve eğlenceli olmasını istiyorum... Her kadının benim ürünlerimi giyerken kendini rahat, güvenli ve seksi hissetmesini istiyorum," diyor. Koleksiyonda genç kızlara yönelik, gündelik giyebilecek birçok model de var. Ancak yeni sezon modellerde metal renkler, stilettolar ve abiye çizgiler ön plana çıkıyor.

BAŞKA NELER VAR?
İstinye Park'ta açılan CHO mağazasında, Simpson'ın ayakkabı koleksiyonu dışında farklı markalar da satılacak, örneğin dünyada 340 mağazası bulunan BCBG MaxAzria. Desperate Housewives dizisinin ana karakterlerini de sık sık giydiren markanın, BCBGirls ayakkabı modelleri ise daha çok gençleri hedefliyor. Marka Amerika'da bir günde ortalama 14 bin çift ayakkabı satıyor.
Haberin fotoğrafları