kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Evlenmek isteyenler evini alışveriş merkezinde kuracak

Ebru ERDOĞAN EKONOMİ
Evlilik için gerekli olan bütün mağazaların yer alacağı Marry Mall nisanda açılacak. Alışveriş merkezinde metrekare fiyatı 40 dolardan başlayacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Evlenmek isteyenler evini alışveriş merkezinde kuracak
Dünya Ticaret Merkezi bünyesinde bulunan EGS Business Park'ta, Porte Group tarafından yapılan Marry Mall Alışveriş Merkezi, çeyizden, gelinlikçiye, kuaförden organizasyon şirketine kadar evlilik için her türlü ihtiyacı karşılayacak. Porte Group Ortağı ve Genel Müdürü Hasibe Ustaoğlu, nisan ayında açılacak alışveriş merkezinde 50-60 kişilik bir nikâh salonunun da bulunacağını söyledi. Türkiye'de 'evlilik alışveriş merkezi' konseptinin olmadığını dile getiren Ustaoğlu, "Yeni evlenecek çiftler, pek çok yer gezerek boşa zaman harcıyor. Oysaki bu alışveriş merkezinde düğün fotoğrafçısı, kuyumcu, kozmetik, güzellik salonu, hatta balayı için turizm şirketlerine kadar, evlilik için gerekli her şey bulunacak" dedi. Alışveriş merkezinin 22 bin 799 metrekarelik alan üzerine kurulu ve 14 bin 596 metrekare kiralanabilir alana sahip olacağını dile getiren Ustaoğlu, 136 bağımsız bölümden oluşacak merkezde metrekare fiyatının 40 dolardan başlayacağını kaydetti.

1.750 ARAÇLIK OTOPARK
Bazı markalarla kontratların yapıldığını dile getiren Ustaoğlu, şunları söyledi: "Merkezde bin 750 araçlık ücretsiz bir otoparkımız da olacak. Merkez, havaalanına yakınlığı nedeniyle, yurtdışından ve diğer şehirlerden gelenler için de bir buluşma noktası olacak. Türkiye'de bu konseptin başka bir yerde olmaması da müşteri sayımızı katlayacak."