kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Zanlı Faruk Şenyıl’la birlikte, "Olay gecesi kocam evdeydi" diyen imam nikâhlı eşi Neşe Güzel de gözaltına alındı.

'Bir insanın bir eşi olur' diyen emlakçıyı öldürdü

Aliye ÇETİNKAYA SABAH
Kendisine "Bu senin karın mı, bir insanın bir eşi olur" diyen emlakçıyı "Çıtır kız getireceğim" diye tuzağa çeken Faruk Şenyıl, Bekir Çorap'ı 14 kez bıçakladı..
Konya'da 10 gün önce kaybolan emlakçı Bekir Çorap'ın (56) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Çorap'ın ev sattığı yüzlerce kişi arasından durumu şüpheli görülen Faruk Şenyıl, imam nikâhıyla yaşadığı kadın ve üvey kardeşiyle birlikte gözaltına alındı. Emlakçıyı "Bir insanın bir karısı olur" demesine kızdığı için "İki çıtır kız getireceğim" diye kandırdığı emlakçıya ait bağevinde 14 bıçak darbesiyle öldürdüğünü itiraf eden Şenyıl, cesedi attığı kuyuyu da gösterdi.

HER ŞEYİ YAKTI
Merkez Selçuklu ilçesinde emlakçılık yapan Bekir Çorap, 9 Kasım'da kayboldu. Polis olay gecesi Çorap'a ait bağevinin yakıldığını, aracının da kundaklandığını belirledi. Cinayet Bürosu ekipleri Çorap'ın bugüne kadar beldede ev kiraladığı ya da sattığı müşterilerini incelemeye aldı. Durumu şüpheli görülen 2 çocuk babası Faruk Şenyıl'ı (37) izleyen polis, tedirgin davranışlar sergileyen zanlıyı gözaltına aldı. Cinayeti itiraf eden Fatih Şenyıl, emlakçı Çorap'tan bir yıl önce ev kiraladığını belirterek, "Olaydan bir gün önce balkondaki kalorifer kazanını almasını söylemek için bürosuna gittim. Bana 'Evdeki sevgilin mi karın mı? Bir insanın bir karısı olur' dedi. Bu laflara kızdım. 'İki çıtır kız var' dedim. Beraber bağ evine gittik. Mangalı yaktı, etleri doğrarken 'Kızlar nerede' diye sordu. 'Dünkü söylediklerinin hesabını ver' deyince aramızda tartışma çıktı" dedi. Bekir Çorap'ın 120 kilo olması nedeniyle tek kişinin kaldırıp bagaja koyamayacağını değerlendiren polis, Şenyıl'ın üvey kardeşi Servet Şenyıl'ı da cesedin taşınmasına yardım ettiği iddiasıyla gözaltına aldı.
Haberin fotoğrafları