kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fatih Teksas'a döndü

Yeni Haber
Fatih'te bir barın çalışanları ile müşteriler arasındaki kavgada silahlar konuştu. Bir kişinin bacağından yaralandığı olaya polis anında müdahale etti. Bar önünde arka arkaya sıkılan kurşunlar, ortalığı Teksas'a çevirdi.

Alınan bilgilere göre, olay, Fatih Tiryaki Hasanpaşa Sokak'ta bulunan Beyaz Gece Resturant Bar'da saat 05:00 sularında meydana geldi. İddialara göre, müşteriler ile bar çalışanları arasındaki tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Üç kişi oldukları öğrenilen zanlılar, barın güvenlik görevlisini darp ettikten sonra silahlarına sarılarak diğer çalışanlara ateş etmeye başladı. Silah seslerini duyan yakındaki Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki polis ekipleri anında olaya müdahale etti. Zanlıların ellerindeki silahı fark eden polisler de silahına sarılınca ortalık bir anda karıştı. Teksas'a dönen olay yerinde arka arkaya onlarca silah sesi duyuldu. Polis ile silahlı saldırganlar arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı.

Polis, kovalamaca sonucu bir kişiyi yakalarken, diğer iki kişi 34 UC rakam grubu alınamayan Clio marka gri otomobille kaçmayı başardı. Yakalanan zanlı polis merkezine götürülürken barın güvenlik görevlisinin saldırısına uğradı. Polis ekipleri, zanlıyı yaka paça polis merkezine götürdü. Çok sayıda silahın ateşlendiği sokak, emniyet şeridiyle kapatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, incelemek üzere boş mermi kovanlarını işaretledi. Olayda bacağına isabet eden kurşunla yaralanan bir kişi Özel Vatan Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

CHA