kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yıldıray Şahinler Demet Akbağ Ata Demirer

Acımasız kötü adama Ata Demirer ses verdi

Peter Pan'ın bugün başlayacak gösterisi için birbirinden ünlü isimler dublaj yaptı. Acımasız Kaptan Hook'u komedyen Ata Demirer seslendirdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Acımasız kötü adama Ata Demirer ses verdi
Dünyanın en büyük buz şovu gruplarından Holiday On Ice'ın 'Peter Pan' ekibi bugün buz üzerindeki ilk şovunu gerçekleştirecek. 'Peter Pan'ın seslendirmesi için hem çocukların hem da büyüklerin çok yakından tanıdığı isimler önceki gün dublaj yaptı. 'Peter Pan' şov ekibi buz üzerinde gösterisini sunarken salonda Ata Demirer, Demet Akbağ, Dolunay Soysert gibi ünlü isimlerin sesleri duyulacak.

Çocukluklarına döndüler
Peter Pan'ı izleyenler, masalı Demet Akbağ'ın sesinden dinleyecekler. Hiç büyümeyen çocuk Peter Pan'ı tiyatrocu Yıldıray Şahinler seslendirirken, acımasız Kaptan Hook karakterine Ata Demirer hayat verdi. Kaptan Hook kadar sert konuşmaya çalışan ve zaman zaman kahkaha krizine giren Ata Demirer'in yanı sıra Dolunay Soysert de, Peter Pan'ın arkadaşı Wendy olarak mikrofon başına geçti. Peter Pan'ın uçmasını sağlayan peri Tinkerbell'e ise oyuncu Özge Çatıkkaş sesini verdi. Sanatçılar, Peter Pan'ı seslendirirken kendi çocukluk günlerine döndüklerini söyledi. Dublaj yapan sanatçıların da katılacağı bu akşamki galanın ardından Peter Pan 18 Kasım'a kadar her gün Park Orman'da izleyici karşısına çıkacak.
Haberin fotoğrafları