kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Meltem Cumbul, ablası Funda Alkan’ın (solda) sergisinde evsahipliği yaptı. Ünlü oyuncu, kendi portresi önünde gazetecilere poz verdi.

Ressam ablasından Meltem'e hediye portre

Mustafa DERYAHAN/MAGAZİN
Meltem Cumbul'un ressam ablası, 'Yaradılış' adlı bir sergi açtı. Açılışta en ilgi çeken tablo ise Meltem Cumbul'un portresi oldu. Alkan, portreyi kardeşine hediye etti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ressam ablasından Meltem'e hediye portre
Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'un ablası Funda Alkan, 'Yaradılış' ismini verdiği resim sergisini önceki akşam Toprak Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir davetle tanıttı. 2.5 yıl Amerika'da kaldıktan sonra kesin dönüş yapan Meltem Cumbul, sergi açılışına katılan ünlü konuklara evsahipliği yaptı.

MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞ
Alkan'ın sergisinde en dikkat çekici tablolardan biri ise Meltem Cumbul'un yağlıboya portresi oldu. Cumbul, kendi portresinin önünde ablasıyla birlikte gazetecilere poz verdi. Gelirinin bir kısmı 'Terörle Mücadele Kampanyası'na bağışlanacak serginin açılışında resim kataloğu da satışa çıkarıldı.

ÜNLÜLER SERGİYİ KAÇIRMADI
İşadamı Cengiz Karaduman, katalogları ünlü konuklara satarak, Mehmetçik Vakfı'na aktarılacak bağışa katkıda bulundu. Açılışa katılan ünlüler arasında; Ayfer Toprak, Belçim Bilgin Erdoğan, Yonca Evcimik, Yeliz, Yelda Başaran, Ebru Akel-Can Ateş ve Yasemin Alkaya da yer aldı.
Haberin fotoğrafları