kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sosyetik kozmetikçiye sosyetik manken

Mümessili olduğu kozmetik firmasının yeni ürünlerini tanıtan Esra Gürsoy için yakın arkadaşı Eda Taşpınar gönüllü mankenlik yaptı!.
Sosyetenin kamberlerinden Esra Gürsoy, geçtiğimiz yıl Michiel Poelmans ile ortak olup dünyaca ünlü bir kozmetik firmasının Türkiye temsilciliğini üstlenmişti. İlk olarak markasının dudak dolgunlaştırıcısını sosyetik arkadaşlarıyla buluşturan Gürsoy, ürününün büyük ilgi görmesi üzerine markanın diğer kozmetik ürünlerini de getirerek güzelliğine düşkün kadınların hizmetine sundu. Esra Hanım, yeni ürün gamını sosyetik arkadaşlarına yakından göstermek için cuma günü İstinyePark'taki Boyner mağazasında bir davet verdi. Tabii ki güzelliğine düşkün kadınlar da yağmur çamur demeden bu davete akın etti. Son birkaç yıldır her daim başrole soyunmayı seven Eda Taşpınar, Gürsoy'un davetinde de yine ön saflardaydı. Taşpınar, tanıtım davetinde kankası Esra Gürsoy için gönüllü mankenlik yaptı.

STANDLARI TALAN ETTİLER
Tanıtım davetinde bir de konuşma yapan Gürsoy, ürünlerini cilt bakımına ve güzelliğine önem veren bütün kadınlara tavsiye ederken, her jenerasyona hitap ettiklerini de ısrarla belirtti ve ürünlerini yeğeni, kendisi ve annesinin de kullandığını söyledi. Gürsoy'dan gazı alan güzelliğine düşkün kadınlar da haliyle standları talan etti!!! Tanıtım davetinden ikişer-üçer torbayla ayrılan konuklar sayesinde Esra Hanım ilk gününde epey bir ciro yaptı.