kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dilek Sabancı konservuatarı Hayrünnisa Gül ve Hüseyin Çelik’in elini tutarak girdi.

Emine Hanım'la küs iddiasına yanıt: Bu bir şaka herhalde

Nurdeniz KUTSEL HABER MERKEZİ
Sabancı'nın yaptırdığı Selçuk Üniversitesi'ndeki konservatuvar açılışına katılan Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi, Emine Erdoğan ile "küs müsünüz' sorusunu yanıtladı: Ciddiye bile almıyorum..
İLİŞKİLİ HABERLER
Emine Hanım'la küs iddiasına yanıt: Bu bir şaka herhalde
Konya Selçuk Üniversitesi bünyesinde 8 milyon YTL bütçe ile kurulan Dilek Sabancı Konservatuvarı'nın açılış töreni Alaaddin Keykubat Kampusu'nun içindeki konsevatuvar binasında yapıldı. Açılışa başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Dilek Sabancı, annesi Türkan Sabancı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Konya Valisi Osman Aydın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan ile çok sayıda bürokrat ve işadamı katıldı. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Dilek Sabancı konuşmasında, "Bina yapmak önemli değil, önemli olan içini doldurmak çalışanlara ve öğrenim göreceklere şevk vermektir"dedi. Sabancı, şunları söyledi: "Hayatta her şey maddi değildir. Manevi açıdan da topluma ve ülkeye destekleri önemlidir."

İDDİALARA YANIT VERDİ
Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan da Sabancı'ya övgüler yağdırdı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da, "Selçuk Üniversitesi'ne çok yakıştı. Sabancıların ünü Türkiye sınırlarını aştı" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Dilek Sabancı'nın fahri hemşerilik unvanını açıkladı. Cem Mansur yönetimindeki Akbank Oda Orkestrası'nı dinleyen konuklar sonra binayı gezdi. Dilek Sabancı ve Hayrünnisa Gül'ün samimiyeti dikkat çekti. Gül, binayı Dilek Sabancı'nın elini tutarak gezdi. Gazeteciler, Gül'e, Emine Erdoğan'ı Köşk'e bizzat davet etmediği için kendisine kızdığı ve küs olduğu yolundaki iddiaları sordu. Gülümseyerek yanıt veren Gül, "Şaka yapıyorlar herhalde, ben ciddiye almıyorum" dedi.