kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Düzensiz aile hayatı nedeniyle neredeyse bir anne olduğunu unutan Kate Moss’a iki yıldır Jade Davidson yardım ediyordu. Davidson, Lila Grace’e ikinci bir anne oldu.

Kızının bakıcısı dayanamadı, kaçtı!

Kate Moss'un kızı Lila'nın bakıcısı Jade Davidson, Moss'un umursamazlığına dayanamayarak işi bıraktı. Genç bakıcı, Kate geziyor, ben 24 saat kızına bakıyorum" diye isyan etti..
Bitmek tükenmeyen partiler, sabahlara kadar süren gece gezmeleri, hızlı aşk hayatı Kate Moss'un anneliğini olumsuz yönde etkiliyor. Jefferson Hack'ten 5 yaşında Lila Grace adında bir kızı olan İngiliz model, önceliği kızına değil; gece hayatına veriyor. Moss'un kızıyla iki yıldır Jade Davidson adında bir bakıcı ilgileniyordu. Moss'tan haftalık bin dolar alan genç bakıcı, sonunda ünlü modelin kızına olan ilgisizliğine dayanamayıp işi bıraktı.

24 saat ben baktım
Ünlü aktör Jude Law'un eski karısı Sadie Frost'un da kız kardeşi olan Jade Davidson, aynı zamanda ablasının çocuklarıyla da yakından ilgileniyor. Genç bakıcı, "24 saat boyunca Lila Grace'e ben annelik yapıyorum. Bundan çok sıkıldım. Artık kızıyla kendi ilgilensin" diyerek Moss'un yanından ayrıldı. Bir önceki sevgilisi Pete Doherty'den ayrıldıktan sonra evine hiç uğramayan ve hep arkadaşlarının evinde kalan Kate Moss, kızının tüm sorumluluğunu bakıcısına yüklemişti. Moss, şimdilerde yeni bir bakıcı arıyor.
Haberin fotoğrafları