kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Daha ne kadar şehit cenazesi göreceğiz?
Yüreklere yine ateş düştü. Güneydoğu'da gerçekleştirilen operasyonlarda, dün Tunceli ve Şırnak'ta dört askerimiz daha şehit olurken, bir üsteğmen de mayın taraması sırasında yaralandı.

Orhan Akgül:
Benim anlamadığım bir şey var; 150 bin tane Türk askerimizin o bölgede yığılmasına rağmen, Türk Silahlı Kuvvetleri hala nasıl kayıplar verebiliyor? Verilen bu kadar şehitten sonra bu teröristlerin orada Türk Silahlı Kuvvetleri'nden habersiz adım atamaması lazım bana göre. Ayrıca Türk ve Kürt vatandaşların bu kışkırtmalardan dolayı çok dikkatli olmalarını bekliyorum. Biz yüzyıllarca beraber yaşadık ve bu beraberliği sonsuza kadar devam ettirmek hepimizin görevidir.

Kemal Değirmenci: Daha ne kadar şehit cenazesi göreceğiz, ne kadar yas tutacağız? Yeter artık, bırakın bürokrasiyi; girin, alın ve çıkın. Artık sabrımız kalmadı.

Salih Yavaş: Ruhun şad olsun komutanım. Vatan sen ve senin gibi şehitlerimize minnettar. Benim gibi, yetiştirdiğin askerler seninle gurur duyuyor. Mekanın cennet olsun Ali Rıza uzmanım. Yakınlarına Allah sabır versin. OSMAN ŞAHİN: Türk askerine kalkan eller bir bir kırılacak. Ve inşallah yine o elleri kıran, bölücü destekçilerine de Osmanlı tokadını tattıracak. Ne mutlu Türküm diyene!

Seçil Saka: 4 fidan daha soldu, kim dur diyecek bu rezalete! Sayın Başbakanım ve Cumhurbaşkanım, ne bekliyorsunuz?